Ranheim med knallsterk borteseier mot Kristiansund

Jubel i Ranheimsleiren FOTO: Knut Erlend Jegersen

Ranheim puster Rosenborg i nakken etter 1-3 borte mot Kristiansund.

Etter en tredel av sesongen står Ranheim med knapt utrolige 20 poeng. Med dagens seier har kompisgjengen fra fjæra tatt seks seire av ti mulige denne sesongen. Ranheim er rett og slett på stø kurs mot kvalifisering til Europa League.

Kristiansund-Ranheim

Resultat: 1-3 (0-1)
Målscorere: Erik Tønne(2), Aslak Fonn Witry, Daouda Bamba
Kveldens variant: Ranheims poengsnitt så langt ville ha holdt til seriegull de tre foregående sesongene.

4234 tilskuere fikk se sitt Kristiansund slite mot Ranheim.

Det måtte en kamp mot Ranheim til for å sette ny publikumsrekord på Kristiansund Stadion. 4234 tilskuere møtte opp i håp om at 16. mai skulle bli en gledens dag for Kristiansund. Slik ble det ei. Etter 22 minutter stanget kampens store spiller Erik Tønne Ranheim opp i ledelsen etter en corner fra Daniel Kvande. Kristiansund er kjent som et sterkt hjemmelag, men måtte ta til takke med å ligge under med et mål til pause.

Ranheim gjorde vondt værre for skuffede hjemmesupportere

En time ut i kampen får Ranheim straffe etter at Kim Riksvold blir felt innenfor sekstenmeteren av Bent Sørmo. Straffesparket setter Tønne i mål via hanskene til keeper McDermott. Med det noterer Tønne seg for sin andre scoring i kampen, og sin fjerde scoring totalt denne sesongen. Etter 85 minutter satte Aslak Fonn Witry all tvil til side med et solid skudd fra utenfor sekstenmeteren. Hjemmelagets Bamba reduserer rett før kampslutt, men klarer ikke å hindre at de tre poengene til slutt ender opp i Ranheimsfjæra.

Mestscorende i Eliteserien

Med det kan Ranheim gå i borgertoget 17. mai vel vitende om at de befinner seg på medaljeplass. Det er ikke bare poengfangsten til Ranheim som overbeviser, spillet er også meget godt. Denne kampen er intet unntak, bortelaget spiller til tider upåklagelig angrepsfotball til tross for at de spiller en vanskelig bortekamp. Ranheim kan per dags dato krone seg med å være det mestscorende laget i Eliteserien. Det kommer godt med når neste motstander for Ranheim er Molde på Extra Arena kommende mandag.

Siste nytt i Sport

Årsbeste og festspill av Røros

5-0 over Kil/Hemne på Øra.

Lover festhelg for store og små

Fredag sto representanter for Hell RX på Stjørdal torg for å spre budskapet om den store rallycrosshelga i juni. Å skal vi tro arrangøren blir dette ei festhelg både på dagtid og kveldstid.

Trondheim tapte VM-kampen
  • Sport

Det ble Planica, og ikke Trondheim, som får arrangere ski-VM i 2023.

 
RBK slo LSK 3-0 på fotballens festdag

Tre mål, clean sheet, seier mot kanarifuglene og 21 045 fornøyde tilskuere.

Historisk på Kløfta
  • Sport

For første gang møttes tre (!) lag fra Neadalføret til samme kamp. Vikvarvet rundspilte motstander Tydal/Selbu 2 og vant 5-0.

Pilegrimsrittet legges ned
  • Sport

Nye krav for vakter og mannskaper kombinert med sviktende deltagelse gjør at arrangøren velger å legge ned rittet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE