Ranheim med knallsterk borteseier mot Kristiansund

Jubel i Ranheimsleiren Foto: Knut Erlend Jegersen

Ranheim puster Rosenborg i nakken etter 1-3 borte mot Kristiansund.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Etter en tredel av sesongen står Ranheim med knapt utrolige 20 poeng. Med dagens seier har kompisgjengen fra fjæra tatt seks seire av ti mulige denne sesongen. Ranheim er rett og slett på stø kurs mot kvalifisering til Europa League.

Kristiansund-Ranheim

Resultat: 1-3 (0-1)
Målscorere: Erik Tønne(2), Aslak Fonn Witry, Daouda Bamba
Kveldens variant: Ranheims poengsnitt så langt ville ha holdt til seriegull de tre foregående sesongene.

4234 tilskuere fikk se sitt Kristiansund slite mot Ranheim.

Det måtte en kamp mot Ranheim til for å sette ny publikumsrekord på Kristiansund Stadion. 4234 tilskuere møtte opp i håp om at 16. mai skulle bli en gledens dag for Kristiansund. Slik ble det ei. Etter 22 minutter stanget kampens store spiller Erik Tønne Ranheim opp i ledelsen etter en corner fra Daniel Kvande. Kristiansund er kjent som et sterkt hjemmelag, men måtte ta til takke med å ligge under med et mål til pause.

Ranheim gjorde vondt værre for skuffede hjemmesupportere

En time ut i kampen får Ranheim straffe etter at Kim Riksvold blir felt innenfor sekstenmeteren av Bent Sørmo. Straffesparket setter Tønne i mål via hanskene til keeper McDermott. Med det noterer Tønne seg for sin andre scoring i kampen, og sin fjerde scoring totalt denne sesongen. Etter 85 minutter satte Aslak Fonn Witry all tvil til side med et solid skudd fra utenfor sekstenmeteren. Hjemmelagets Bamba reduserer rett før kampslutt, men klarer ikke å hindre at de tre poengene til slutt ender opp i Ranheimsfjæra.

Mestscorende i Eliteserien

Med det kan Ranheim gå i borgertoget 17. mai vel vitende om at de befinner seg på medaljeplass. Det er ikke bare poengfangsten til Ranheim som overbeviser, spillet er også meget godt. Denne kampen er intet unntak, bortelaget spiller til tider upåklagelig angrepsfotball til tross for at de spiller en vanskelig bortekamp. Ranheim kan per dags dato krone seg med å være det mestscorende laget i Eliteserien. Det kommer godt med når neste motstander for Ranheim er Molde på Extra Arena kommende mandag.

Siste nytt i Sport Vis flere

NM elgbane avgjort etter omskytinger

NM elgbane avgjort etter omskytinger

Det ble en spennede avslutning på NM elgbane i Dalsbygda i dag. Omskytinger måtte til for å skille toppen av resultatlista. Nils Even Dragmyrhaug fra Ålen var en av de som kjempet om NM-tittelen.

Tar over som trener etter Kåre Ingebrigtsen

RBK:

Tar over som trener etter Kåre Ingebrigtsen

Etter fire år som hovedtrener er Kåre Ingebrigsten ferdig på Brakka. Inn som ny hovedtrener kommer nederlenderen Rini Coolen.

Ingebrigtsen fratrer som hovedtrener i RBK

Ingebrigtsen fratrer som hovedtrener i RBK

Rosenborg kaller inn til pressekonferanse.

470 deltakere har jaktet stolper så langt i sommer

470 deltakere har jaktet stolper så langt i sommer

Det er ikke bare mursteiner man kan jakte på i Røros, det foregår også en stolpejakt i kommunen.

RBK videre etter dommerparodi og straffedrama

RBK videre etter dommerparodi og straffedrama

Tre straffer, rødt kort, Bendtner-show og bulgarsk dommerparodi.

Hallstein fløy

Hallstein fløy

- Vi står på nordre Skardsfjellet nå og venter på vinden, sa Brynhild Jorid Rotvold (Bjori) da Nea Radio snakket med henne fredag formiddag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon