Oppsummerte SUM

Maren Todal, Tore Åsvestad, Rune Jørgensen, Mona Stokke og Ørjan Lønningen FOTO: Privat

Enkelte har antydet at årets SUM-messe kan være den aller siste. Nea Radio har samlet et panel for å se litt inn i framtida med tanke på Ungt Entreprenørskap.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Et panel bestående av mentor Maren Todal, Årets entreprenørskapslærer Tore Åsvestad, regionrådgiver Rune Jørgensen, Mona Stokke fra Østlandsforskning og rådgiver i Ungt Entreprenørskap, Ørjan Lønningen, var onsdag kveld samlet i Nea Radio for å summere opp årets SUM-messe og for å kikke litt inn i krystallkula for veien videre rundt dette med Ungt Entreprenørskap.

Hør programmet her:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Besøker kommunene i Trøndelag
  • Nyheter

Fylkesmannen Frank Jenssen starter denne uka en omfattende reiserunde til kommunene i fylket. Målet er å bli bedre kjent med kommunene i hele Trøndelag.

Lover spektakulært show
  • Nyheter

World RX of Norway er stolte over å presentere et spennende og spektakulært show i kjørepausene under VM-runden på Lånkebanen når Freestyle motocross-stjernen André Villa kommer med sitt FMX show.

Gangvei på Røros åpnet
  • Nyheter

Ordfører Vintervold klippet snora på Øverhagaen.

 
 Pass godt på skiutstyret
  • Nyheter

Vinterferien er i gang i store deler av landet. Det meldes om eventyrlige forhold i skibakkene med masse snø, og været tegner til å bli perfekt med litevind og nedbør pluss en god del sol. Men ikke alle stiller i bakken med eget utstyr. Planlegger du å leie ski bør du ta dine forholdsregler.

Jervejakta avsluttet
  • Nyheter

Åtte felte jerver ble resultatet etter at lisensjakta i rovviltregion 6 ble avsluttet forrige uke. Hele sju av jervene var tisper.

Tydal sier ja til regionsamarbeid
  • Nyheter

Kommunestyret i Tydal vil fortsette samarbeidet i Værnesregionen og er også positiv til det nye Midt-Trøndelag-samarbeidet. Men på èn betingelse.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE