Oppsummerte SUM

Maren Todal, Tore Åsvestad, Rune Jørgensen, Mona Stokke og Ørjan Lønningen FOTO: Privat

Enkelte har antydet at årets SUM-messe kan være den aller siste. Nea Radio har samlet et panel for å se litt inn i framtida med tanke på Ungt Entreprenørskap.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Et panel bestående av mentor Maren Todal, Årets entreprenørskapslærer Tore Åsvestad, regionrådgiver Rune Jørgensen, Mona Stokke fra Østlandsforskning og rådgiver i Ungt Entreprenørskap, Ørjan Lønningen, var onsdag kveld samlet i Nea Radio for å summere opp årets SUM-messe og for å kikke litt inn i krystallkula for veien videre rundt dette med Ungt Entreprenørskap.

Hør programmet her:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE