Gutter på tur

GUTTER PÅ TUR: Fra venstre: Knut Olav Wågsås, Terje Stolt og Bjørn Arne Benjaminsen FOTO: Marit Langseth

De tidligere libanonveteranene skal sykle fra Røros til Kongsvinger og videre til Akershus Festning for å markere Veterandagen og 40-årsjubileet for den norske utenrikstjenesten.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Torsdag morgen startet 11 soldatveteraner som alle har vært i utenrikstjeneste, på en fire dagers sykkeltur med utgangspunkt Røros. Målgang er Veteransenteret på Kongsvinger. Der det blir en pause før de setter seg i sadelen igjen den 8. mai for å sykle til Akershus Festning.

Dette gjør de for å markere veterandagen og 40-årsjubileet for utenrikstjenesten.

Tre av de spreke karene, Terje Stolt, Knut Olav Wågsås og Bjørn Arne Benjaminsen var innom Nea Radios morgensending, like før de la av sted fra Nilsenhjørnet torsdag.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE