Åpnet avdelingskontor på Singsås

Form til Fjells har åpnet nytt avdelingskontor i Singsås. Fra venstre byråleder Maren Todal, designer Astrid Wolden og mediegrafiker Charlotte Jonsson Hov. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Form Til Fjells satser i Gauldalen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Designbyrået Form Til Fjells, som holder til i Ol-Kaneleseveien på Røros, har åpnet nytt avdelingskontor.

De fleste andre ville kanskje ha satset inn mot de store byene, men byrået på Røros valgte den gamle jernbanestasjonen på Singsås ssom adresse for det nye kontoret.

Nå skal det sies at designer og medeier i Form Til Fjells, Astrid Wolden, bor på Singsås og har hatt hjemmekontor en dag i uka og det er dette som nå byttet ut til fordel for Venterommet på stasjonen.

Sist fredag var det offisiell åpning av den nye avdelingen. Det sier Astrid Wolden som sammen med byråsjef Maren Todal besøkte Nea radios morgensending mandag:

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

 
Ungdomspartiene frykter for framtidas velferdstjenester
  • Nyheter

Samtlige ungdomspartier ber om en tverrpolitisk satsing på folkehelse, og sammen med Norsk Friluftsliv etterlyser de en politisk dugnad for å få ned helseutgiftene.

Dødsulykka i Snåsa påklages
  • Nyheter

Etter ønske fra de pårørende er statsadvokaten sin påtaleavgjørelse etter dødsulykka i Snåsa nå påklaget til riksadvokaten.

Nå skal all diabetesmat ut fra sykehjemmene på Røros

Da Anne Revergård undersøkte kunnskapen ansatte i kommunehelsetjenesten hadde om diabetes, fant hun store hull. Nå reiser hun rundt for å spre kunnskap, og denne uka holdt hun fagdager på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE