Åpnet avdelingskontor på Singsås

Form til Fjells har åpnet nytt avdelingskontor i Singsås. Fra venstre byråleder Maren Todal, designer Astrid Wolden og mediegrafiker Charlotte Jonsson Hov. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Form Til Fjells satser i Gauldalen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Designbyrået Form Til Fjells, som holder til i Ol-Kaneleseveien på Røros, har åpnet nytt avdelingskontor.

De fleste andre ville kanskje ha satset inn mot de store byene, men byrået på Røros valgte den gamle jernbanestasjonen på Singsås ssom adresse for det nye kontoret.

Nå skal det sies at designer og medeier i Form Til Fjells, Astrid Wolden, bor på Singsås og har hatt hjemmekontor en dag i uka og det er dette som nå byttet ut til fordel for Venterommet på stasjonen.

Sist fredag var det offisiell åpning av den nye avdelingen. Det sier Astrid Wolden som sammen med byråsjef Maren Todal besøkte Nea radios morgensending mandag:

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Gode innovasjons-tall fra Patentstyret
  • Nyheter

Stadig flere nordmenn ønsker enerett til ideene sine, viser samlede tall for søknader til Patentstyret 2017. Antall varemerkesøknader setter rekord, mens søknadstall på patent og design ligger stabilt.

Ny leder i Malvik Høyre
  • Nyheter

Torsdag ble Halvard Dahle valgt til ny leder av Malvik Høyre.

Trøndelag Høyre inviterer pelsdyroppdrettere til dialog
  • Nyheter

I Jeløy-plattformen går det fram at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen fram mot 2024/2025. Eksisterende næringsaktører skal få en økonomisk kompensasjon for tap av retten til å drive pelsdyrhold. Kompensasjonsordningen skal utredes og klargjøres i løpet av 2018.

 
Kontrollerte 14.658 tunge kjøretøy
  • Nyheter

Det er høy aktivitet på Statens vegvesens kontrollstasjoner i Midt-Norge. Av de 14.658 tunge kjøretøyene som ble kontrollert i 2017, fikk 2.787 bruksforbud. Det utgjør omtrent 19 prosent.

Uværet fører til stengte veier og trøbbel på Værnes
  • Nyheter

Mandag morgen er det opp i full storm utsatte steder i Trøndelag.

Hytte brant ned
  • Nyheter

Alle kom seg ut da ei hytte brant ned til grunnen i Selbu natt til søndag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE