Rapport fra Røde Kors

Illustrasjonsfoto. FOTO: Ole Jørgen Kjellmark

I dag kan Sør-Trøndelag Røde Kors melde om 3 rapporterte skader i påskefjellet

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

I dag kan Sør-Trøndelag Røde Kors melde om 3 rapporterte skader i påskefjellet. Det innebærer 0 skader i anlegg og 3 skader i terreng. Utfarten i hele distriktet har vært litt lavere i terreng og løyper, mest sannsynlig på grunn av nedfart fra påskefjellet.

Varsom.no melder skredfare nivå 2, men vi oppfordrer til å vise varsomhet ved bevegelse utenfor merket løype.

Også i år er Hjelpekorpset i Sør-Trøndelag Røde Kors i forhøyet påskeberedskap for å trygge både innbyggere og turister i fjell og by.

På 8 hytter/depot og med 10 hjemmevakter er våre 18 korps i beredskap med over 60 godkjente og godt trente frivillige påsken 2018. Nasjonalt er 1200 hjelpekorpsere i påskeberedskap på 150 vaktstasjoner over hele Norge, opplyser Sør-Trøndelag Røde Kors.

Nøkkelord

Siste nytt i Trøndelag

Andrew Strong til Blues in Hell
  • Kultur

Frontmannen i The Commitments, Andrew Strong, kommer til Blues in Hell.

Fire seirer på rad for Ingebrigtsen & Co
  • Sport

Hør Kåre Ingebrigsten etter seier 2-0 mot tabelljumbo Start.

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

 
Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

Leter etter fortiden ved Selbusjøen
  • Kultur

Snart begynner arkeologer fra Vitenskapsmuseet i Trondheim å leter etter fortiden ved Selbusjøen. Målet er å få bedre innsikt hvordan livet artet seg ved og under vannflata i bronsealderen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE