Ranheim: Eventyrstarten fortsetter

Jubel i Ranheimsleiren FOTO: Knut Erlend Jegersen

Ranheim fortsetter å imponere i sin eliteserie-debut. Søndag slo de Haugesund 4–2 . Øyvind Storflor, Erik Tønne og Mads Reginiussen (2) scoret målene for hjemmelaget.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.04.2018 kl 12:39

Nea Radio
Nea Radio

Ranheim fortsetter å imponere i sin eliteserie-debut. Søndag slo de Haugesund 4–2 . Øyvind Storflor, Erik Tønne og Mads Reginiussen (2) scoret målene for hjemmelaget.

Blåtrøyene ledet 2-0 før gjestene kom tilbake til 2-2. Det var sterkt av de nyopprykkede å deretter score to avgjørende mål foran de drøye 2000 tilskuerne i solskinnet.

1-0 startet med innlegg fra Øyvind Storflor. Haugesunds keeper Per Kristian Worre Bråtveit kolliderte med egen forsvarsspiller. Ballen var fri i feltet. Michael Karlsens avslutning ble reddet på streken, men Mads Reginiussen headet returen i flott bue over Bråtveit og under tverrliggeren. Etter tre kamper på tribunen p.g.a. skade, var kapteinen, altaværingen med trøndersk pass, tilbake. Så det holdt. Det var spilt syv minutter.

Etter snaue kvarteret sto det 2-0. Øyvind Storflor bøyde ballen over muren fra 18 meter. FK Haugesund reduserte få minutt senere. Et stykke ut i 2.omg utlignet de etter krigersk innsats i fletet fra veteranen Christian Grindheim.

25 minutt før full tid slo Ranheim til med elegant angrepsfotball. Kristoffer Løkberg ble satt opp på høyre. Innlegget fra hjørnet av 16-meteren hoppet både Michael Karlsen og Erik Tønne over. Bak dem kom Reginussen stormende. Han bredsidet inn 3-2. Etter 83 min. gjorde innbytter Sivert Solli et godt forarbeid. Ballen havnet på bakre stolpe. Erik Tønnes avslutning var klinisk.

Dermed er Ranheim i tetstriden i eliteserien – og det med en kamp mindre spilt. Neste utfordring er Kvik (b) i NM onsdag før en ny solid, utfordring i serien: Lillestrøm på Åråsen søn 22.4.

Hør intervjuer etter kampen:

Nøkkelord

Siste nytt i Trøndelag

Andrew Strong til Blues in Hell
  • Kultur

Frontmannen i The Commitments, Andrew Strong, kommer til Blues in Hell.

Fire seirer på rad for Ingebrigtsen & Co
  • Sport

Hør Kåre Ingebrigsten etter seier 2-0 mot tabelljumbo Start.

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

 
Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

Leter etter fortiden ved Selbusjøen
  • Kultur

Snart begynner arkeologer fra Vitenskapsmuseet i Trondheim å leter etter fortiden ved Selbusjøen. Målet er å få bedre innsikt hvordan livet artet seg ved og under vannflata i bronsealderen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE