VIDEO: Granbykonferansen i gang

Granbykonferansen “Mennesker på vandring” starter onsdag på Selbusjøen Hotell & Gjestegård. Tirsdag tjuvstartet konferansen med et “kvelden før”-arrangement på Granby Gård.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.04.2018 kl 09:05

Nea Radio
Nea Radio
Se bildet større

GRANBYKONFERANSEN med et vellykket "kvelden før"-arrangement. FOTO: Andreas Reitan

Onsdag arrangeres Granbykonferansen “Mennesker på vandring”, der tema for den tredje konferansen på like mange år er “hverdagsintegrering”.

Tirsdag tjuvstartet konferansen med arrangementet “Kvelden før”, for deltakere som ønsket mer tid til erfaringsutveksling enn selve konferansen gir rom for.

Se bildet større

KVELDEN FØR med innledninger og gruppediskusjoner. FOTO: Andreas Reitan

Det var fullsatt i låven på Granby, der deltakerne blant annet fikk høre Karen Espelund, fylkesdirektør for kultur og folkehelse i Trøndelag fylkeskommune. - Liv leves lokalt, sa Espelund blant annet.

- Liv leves lokalt, sa Karen Espelund blant annet.

Konferansier Sturla

For tredje gang arrangeres i dag Granbykonferansen “Mennesker på vandring”, og for tredje gang ledes konferansen av skuespiller Sturla Berg-Johansen. - Dette opptar meg, sier Berg-Johnsen.

Også i år ledes konferansen av skuespiller Sturla Berg-Johansen

Se bildet større

INGER & STURLA: Inger Granby og Sturla Berg-Johansen har kjent hverandre i mange år. Også denne gang samarbeider de om Granbykonferansen. FOTO: Andreas Reitan

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE