Tidenes største fylkesårsmøte

Fylkesårsmøte: Senterpartiet hadde sitt største fylkesårsmøte noen sinne i helga og det skjedde på Hell. På bildet: Fylkesvaraordfører Thomas Iver Hallem, rådgiver Siv Sætran, ordfører i Meråker Kari Anita Furnes, leder for Senterpartiet, Trygve Slagsmål Vedum, parlamentarisk leder i Senterpartiet Marit Arnstad, varaordfører i Malvik, Ole Herman Sveian og ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes. FOTO: Anne Gundersen

Etter brakseieren i høst, kunne Senterpartiet avholde sitt aller største fylkesårsmøte i Trøndelag i helga.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.02.2018 kl 21:40

Nea Radio
Nea Radio

Det ble trangt om plassen da Trøndelag Senterparti samlet seg på Scandic Hell Hotel i helga, både for å feire brakvalget i 2017 og ikke minst for å se framover mot valget i 2019.

– Jeg tror dette er det aller største fylkersårsmøtet Senterpartiet har hatt noen sinne, sier en fornøyd vert, Stjørdalsordfører Ivar Vigdenes.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Dagsorden

Årsmøtets første dag ble innledet med taler av fylkesvaraordfører Thommas Iver Hallem og Senterpartiets leder, Trygve Slagsvold Vedum, etterfulgt av innlegg fra medlemmer. Beredskap, infrastruktur, pelsdyrnæringa og MeToo-kampanjen, ble satt på dagsorden.

2019

Slagsvold Vedum bekrefter at partiet allerede er i valgkampmodus fram mot 2019.

– Vi har mange flinke medlemmer og potensielle folkevalgte i partiet. Nå skal vi bruke tid på å bygge disse opp, slik at vi kan få et enda større ordførerkorps etter kommune- og fylkestingsvalget neste år, sier en fornøyd partileder.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Jervejakta avsluttet
  • Nyheter

Åtte felte jerver ble resultatet etter at lisensjakta i rovviltregion 6 ble avsluttet forrige uke. Hele sju av jervene var tisper.

Tydal sier ja til regionsamarbeid
  • Nyheter

Kommunestyret i Tydal vil fortsette samarbeidet i Værnesregionen og er også positiv til det nye Midt-Trøndelag-samarbeidet. Men på èn betingelse.

 Utenlandstrafikken økte
  • Nyheter

Oppdal øker med 31,6 prosent internasjonale gjestedøgn
, og hele Trøndelag opplevde en positiv vekst i antall samlede gjestedøgn fra utlandet mellom januar og desember 2017 sammenlignet med samme periode i 2016.

 
Stiller lånegaranti for Selbuskogen
  • Nyheter

Selbuskogen får 7,5 millioner mer å rutte med når Stjørdal kommune nå garanterer for lån.

Tidenes årsresultat for Stjørdal
  • Nyheter

Dersom de foreløpige tallene som ble lagt fram i kommunestyret torsdag kveld slår til, går Stjørdal med 80 millioner kroner i overskudd for 2017. Det er rekord.

Lanserte ny Leaf
  • Nyheter

Torsdag ble den nye modellen av el-bilen Nissan Leaf lansert hos Trio Bilsenter på Stjørdal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE