ANNONSE
Annonse

Tidenes største fylkesårsmøte

Fylkesårsmøte: Senterpartiet hadde sitt største fylkesårsmøte noen sinne i helga og det skjedde på Hell. På bildet: Fylkesvaraordfører Thomas Iver Hallem, rådgiver Siv Sætran, ordfører i Meråker Kari Anita Furnes, leder for Senterpartiet, Trygve Slagsmål Vedum, parlamentarisk leder i Senterpartiet Marit Arnstad, varaordfører i Malvik, Ole Herman Sveian og ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes. Foto: Anne Gundersen

Etter brakseieren i høst, kunne Senterpartiet avholde sitt aller største fylkesårsmøte i Trøndelag i helga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.02.2018 kl 21:40

ANNONSE
Annonse

Det ble trangt om plassen da Trøndelag Senterparti samlet seg på Scandic Hell Hotel i helga, både for å feire brakvalget i 2017 og ikke minst for å se framover mot valget i 2019.

– Jeg tror dette er det aller største fylkersårsmøtet Senterpartiet har hatt noen sinne, sier en fornøyd vert, Stjørdalsordfører Ivar Vigdenes.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Dagsorden

Årsmøtets første dag ble innledet med taler av fylkesvaraordfører Thommas Iver Hallem og Senterpartiets leder, Trygve Slagsvold Vedum, etterfulgt av innlegg fra medlemmer. Beredskap, infrastruktur, pelsdyrnæringa og MeToo-kampanjen, ble satt på dagsorden.

2019

Slagsvold Vedum bekrefter at partiet allerede er i valgkampmodus fram mot 2019.

– Vi har mange flinke medlemmer og potensielle folkevalgte i partiet. Nå skal vi bruke tid på å bygge disse opp, slik at vi kan få et enda større ordførerkorps etter kommune- og fylkestingsvalget neste år, sier en fornøyd partileder.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Derfor kildesorterer ikke trøndere avfallet sitt

Derfor kildesorterer ikke trøndere avfallet sitt

- Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunskyldningene trønderne bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.

Skadefelling av ulv i Nord-Østerdal

Skadefelling av ulv i Nord-Østerdal

Klima- og miljødepartementet gir 500.000 kroner ekstra til å dekke utgiftene til skadefelling av ulv i Nord-Østerdal. Pengene tildeles gjennom Fylkesmannen i Hedmark.

Sett syk eller død fisk?

Sett syk eller død fisk?

Vassføringa i elvene i Trøndelag skrumper, og langtidsvarselet er uten nedbør. Mange elver har ekstremt lav vannføring. Når forholdene er som nå, kan det av flere årsaker bli problemer for laks og sjøørret.

Første F-35 i lufta over Røros

Første F-35 i lufta over Røros

Se den unike videoen av det første F-35 jagerflyet som passerte lavt over Røros Lufthavn i dag.

Fredag den 13. ingen ulykkesdag

Fredag den 13. ingen ulykkesdag

Mange i Norge forbinder fredag den 13. med ulykke, mens det er en lykkedag i Italia. De som har angst for fredag den 13. kan imidlertid ta det med ro.

– Abboren hører ikke hjemme i Stavsjøen

– Abboren hører ikke hjemme i Stavsjøen

I juni kom det meldinger om at det var fisket abbor i Stavsjøen i Malvik. – Alt tyder på at arten er ulovlig utsatt, mener vannkoordinator i Nea og Nidelven vannområde, Lise Hatten.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE