Tidenes største fylkesårsmøte

Fylkesårsmøte: Senterpartiet hadde sitt største fylkesårsmøte noen sinne i helga og det skjedde på Hell. På bildet: Fylkesvaraordfører Thomas Iver Hallem, rådgiver Siv Sætran, ordfører i Meråker Kari Anita Furnes, leder for Senterpartiet, Trygve Slagsmål Vedum, parlamentarisk leder i Senterpartiet Marit Arnstad, varaordfører i Malvik, Ole Herman Sveian og ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes. FOTO: Anne Gundersen

Etter brakseieren i høst, kunne Senterpartiet avholde sitt aller største fylkesårsmøte i Trøndelag i helga.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.02.2018 kl 21:40

Nea Radio
Nea Radio

Det ble trangt om plassen da Trøndelag Senterparti samlet seg på Scandic Hell Hotel i helga, både for å feire brakvalget i 2017 og ikke minst for å se framover mot valget i 2019.

– Jeg tror dette er det aller største fylkersårsmøtet Senterpartiet har hatt noen sinne, sier en fornøyd vert, Stjørdalsordfører Ivar Vigdenes.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Dagsorden

Årsmøtets første dag ble innledet med taler av fylkesvaraordfører Thommas Iver Hallem og Senterpartiets leder, Trygve Slagsvold Vedum, etterfulgt av innlegg fra medlemmer. Beredskap, infrastruktur, pelsdyrnæringa og MeToo-kampanjen, ble satt på dagsorden.

2019

Slagsvold Vedum bekrefter at partiet allerede er i valgkampmodus fram mot 2019.

– Vi har mange flinke medlemmer og potensielle folkevalgte i partiet. Nå skal vi bruke tid på å bygge disse opp, slik at vi kan få et enda større ordførerkorps etter kommune- og fylkestingsvalget neste år, sier en fornøyd partileder.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

 
Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

Røros og Holtålen blir viktige områder
  • Nyheter

Tusenvis av soldater inntar Trøndelag til høsten. Torsdag ble det informert om NATO-øvelsen Trident Juncture fra et av øvelsen hovedkvarter, Storstuggu på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE