Sponser Karolinerspelet

SPONSOR: Coop Midt-Norge utvider sponsoravtalen med Karolinerspelet. Fra venstre Torbjørn Skei og Marvin Wiseth.

Karolinerspelet i Tydal og Coop Midt-Norge har inngått en ny samarbeidsavtale.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.01.2018 kl 13:37

Nea Radio
Nea Radio

Coop Tydal bestemte seg nettopp for å fusjonere med Coop Midt-Norge, og selve fusjonen trer i kraft 1. mars i år. Nå får Tydal en forsinket julegave gjennom at Coop øker støttebeløpet til spelet. Avtalen gjelder både for jubileumsåret 2018 og for 2019.

-Karolinerspelet er et helt særegent og storslått spel, med en sterk historie. Som så mange andre steder i Trøndelag med historiske spel, er det meste basert på stor dugnadsinnsats. For oss i Coop føles det naturlig å være med å bidra, sier Skei.

–Vi er eid av medlemmene, og er opptatt av å støtte opp under det som skjer i lokalsamfunnet rundt hver enkelt butikk, sier Coop-direktøren.

Viktig samarbeidspartner

–Vi setter stor pris på at Coop bidrar til at vi kan fortsette å utvikle spelet, sier Marvin Wiseth, styreleder i Karolinerspelet. – Å sette opp en slik forestilling er et krafttak for hele bygda, det er en fantastisk dugnadsinnsats som legges ned. Nå håper vi på fint, kaldt vintervær og utsolgte forestillinger, sier Wiseth, som lover publikum skal få en flott opplevelse.

Premieren på årets spel er torsdag 18. januar.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Gode innovasjons-tall fra Patentstyret
  • Nyheter

Stadig flere nordmenn ønsker enerett til ideene sine, viser samlede tall for søknader til Patentstyret 2017. Antall varemerkesøknader setter rekord, mens søknadstall på patent og design ligger stabilt.

Ny leder i Malvik Høyre
  • Nyheter

Torsdag ble Halvard Dahle valgt til ny leder av Malvik Høyre.

Trøndelag Høyre inviterer pelsdyroppdrettere til dialog
  • Nyheter

I Jeløy-plattformen går det fram at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen fram mot 2024/2025. Eksisterende næringsaktører skal få en økonomisk kompensasjon for tap av retten til å drive pelsdyrhold. Kompensasjonsordningen skal utredes og klargjøres i løpet av 2018.

 
Kontrollerte 14.658 tunge kjøretøy
  • Nyheter

Det er høy aktivitet på Statens vegvesens kontrollstasjoner i Midt-Norge. Av de 14.658 tunge kjøretøyene som ble kontrollert i 2017, fikk 2.787 bruksforbud. Det utgjør omtrent 19 prosent.

Uværet fører til stengte veier og trøbbel på Værnes
  • Nyheter

Mandag morgen er det opp i full storm utsatte steder i Trøndelag.

Hytte brant ned
  • Nyheter

Alle kom seg ut da ei hytte brant ned til grunnen i Selbu natt til søndag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE