Skarpskyttere skal punktere acetylenflaskene

Dramatisk: Beboere i nærheten av bilverkstedet på Frostad er evakuert ettersom acetylenflasker representerer eksplosjonsfare. FOTO: Stian Kristiansen/NRK

Skarpskyttere klare for å punktere acetylenflaskene i verkstedet på Skaret på Frosta. Flaskene representerer eksplosjonsfare og beboere i nærliggende hus er fortsatt evakuert.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Det var rundt klokka 17.00 i ettermiddag at politiet varslet om bilbrannen i et bilverksted på Frostad. Etterhvert kom meldingen om at flasker som inneholder acetylen lekket giftig røyk og folk ble bedt om å holde seg på 300 meters avstand. Så kom meldingen om at bolighus i nærheten ble evakuert.

Skarpskyttere

– Verkstedbygningen er helt nedbrent og brannvesenet driver nå med etterslukking. Det sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt til NRK.

Hun understreker at det fortsatt er eksplosjonsfare knyttet til de to acetylenflaskene som var inne i bygningen da brannen startet. Brannvesenet er også redd for at brannen kan blusse opp igjen.

Ingen savnet

Politiet kjenner ikke til om noen var inne i verkstedet da brannen startet. Ingen personer er foreløpig savnet.

Brannvesenet, helsepersonell og politiet er på stedet.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE