Nytt renovasjons-innsamling

NYTT SELSKAP: ReTrans Midt AS overtar fra 5. februar innsamling av husholdningsavfallet i kommunene Inderøy, gamle Leksvik, Malvik, Selbu, Meråker og deler av Stjørdal. FOTO: Andreas Reitan

Fra 5. februar overtar ReTrans Midt AS innsamling av husholdningsavfallet i kommunene Inderøy, gamle Leksvik, Malvik, Selbu, Meråker og deler av Stjørdal der Innherred Renovasjon hadde kontrakt med Retur AS.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

HAMOS Forvaltning, Innherred Renovasjon og Midtre Namdal Avfallsselskap har sammen stiftet selskapet ReTrans Midt AS. Det nye selskapet skal sørge for en kostnadseffektiv innsamling av husholdningsavfall. - Tjenesten leveres til selvkost. Kvaliteten og kundeservicen skal stå i stil med både kundenes og eiernes krav og forventninger, heter det i ei pressemelding fra det nystiftede selskapet.

De tre interkommunale selskapene HAMOS Forvaltning, Innherred Renovasjon og Midtre Namdal Avfallsselskap ønsker å utnytte den store kompetansen som allerede finnes i de interkommunale selskapene og etablerer et felles transportselskap som skal stå for innsamling av avfall.

Gjennom ReTrans Midt AS er det et mål å påvirke kvaliteten positivt, blant annet gjennom å høste av stordriftsfordelene og skape forutsigbarhet og trygghet for arbeidsplassene.
Eksisterende ressurser i eierselskapene skal utnyttes gjennom utveksling av utstyr og tjenester på en effektiv og rasjonell måte.

- Vi skal sikre at tjenestene til innbyggerne blir drevet kostnadseffektivt og i tråd med forventningene hos kunder og eiere, sier styreleder i ReTrans Midt AS, Torbjørn Evjen.

ReTrans Midt AS eies av kommunene gjennom de tre selskapene HAMOS Forvaltning, Innherred Renovasjon og Midtre Namdal Avfallsselskap.
For eierselskapene er det viktig å sikre en beredskap med stabile renovasjonstjenester til alle innbyggere innenfor selskapenes ansvarsområde og samtidig sikre stabile og trygge arbeidsplassene, heter det i pressemeldinga.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Retterstedet 75 år etter
  • Nyheter

19. mai er det 75 år siden Peder Morset og ni andre norske motstandsmenn ble henrettet på Kristiansten festning.

Riastvegen åpnet
  • Nyheter

Sent fredag kveld ble vegen mellom Ålen og Tydal åpnet for sommeren.

Mektige Henfallet
  • Nyheter

Nå er Henfallet i Tydal på sitt mest fantastiske. Og best av alt: Nå er vegen inn til Trøndelags høyeste fossefall åpen igjen etter vinteren.

 
Trondheim tapte VM-kampen
  • Sport

Det ble Planica, og ikke Trondheim, som får arrangere ski-VM i 2023.

Se bildene fra 17. mai i Selbu

Se bilder fra barnetoget og folketoget i Selbu sentrum her.

– I kveld skal det feires på Singsås
  • Nyheter

Mor Eli lover at flagget skal til topps og at sprudlevannet skal frem.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE