Markerte behovet for elektrifisering

Elektrifisering: Fredag morgen markerte Senterpartitoppene fokus på elektrifisering av Trønderbanen ved Hell stasjon. FOTO: Anne Gundersen

I helga avholder Trøndelag Senterparti årsmøte på Hell. Samlingen ble sparket i gang med en samling på Hell stasjon, der fokuset var elektrifisering av Trønderbanen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

I helga avholder Trøndelag Senterparti årsmøte på Hell og i den forbindelse benyttet partitoppene anledningen til å markere sitt ståsted i saken om elektrifisering av Trønderbanen.

– Det var skuffende at regjeringen ikke satte av midler til dette i statsbudsjettet for 2018, sier fylkesleder i Trøndelag, Thomas Hallem.

– Elektrifiseringen er beskrevet i Nasjonal Transportplan, det har blitt spist kake og gitt løfter og vi forventer faktisk at samferdselsministeren kommer med utspill som sikrer denne nødvendige utbedringen i løpet av første halvår inneværende år.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Trivelige Trøndelag

Leder i Senterpartiet, Trygve Slagsvold Vedum, trives godt i Stjørdal.

– Det er bestandig hyggelig å komme hit. Ordfører Ivar Vigdenes er en strålende representant for kommunen og det er ikke mulig å motstå sjarmen hans når det gjelder å selge Stjørdal som møtested, smiler han.

– Steinkjer er regionshovedstaden og Trondheim er storbyen, men Stjørdal er midtpunktet, kvitterte Vigdenes.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE