Markerte behovet for elektrifisering

Elektrifisering: Fredag morgen markerte Senterpartitoppene fokus på elektrifisering av Trønderbanen ved Hell stasjon. FOTO: Anne Gundersen

I helga avholder Trøndelag Senterparti årsmøte på Hell. Samlingen ble sparket i gang med en samling på Hell stasjon, der fokuset var elektrifisering av Trønderbanen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

I helga avholder Trøndelag Senterparti årsmøte på Hell og i den forbindelse benyttet partitoppene anledningen til å markere sitt ståsted i saken om elektrifisering av Trønderbanen.

– Det var skuffende at regjeringen ikke satte av midler til dette i statsbudsjettet for 2018, sier fylkesleder i Trøndelag, Thomas Hallem.

– Elektrifiseringen er beskrevet i Nasjonal Transportplan, det har blitt spist kake og gitt løfter og vi forventer faktisk at samferdselsministeren kommer med utspill som sikrer denne nødvendige utbedringen i løpet av første halvår inneværende år.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Trivelige Trøndelag

Leder i Senterpartiet, Trygve Slagsvold Vedum, trives godt i Stjørdal.

– Det er bestandig hyggelig å komme hit. Ordfører Ivar Vigdenes er en strålende representant for kommunen og det er ikke mulig å motstå sjarmen hans når det gjelder å selge Stjørdal som møtested, smiler han.

– Steinkjer er regionshovedstaden og Trondheim er storbyen, men Stjørdal er midtpunktet, kvitterte Vigdenes.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Besøker kommunene i Trøndelag
  • Nyheter

Fylkesmannen Frank Jenssen starter denne uka en omfattende reiserunde til kommunene i fylket. Målet er å bli bedre kjent med kommunene i hele Trøndelag.

Lover spektakulært show
  • Nyheter

World RX of Norway er stolte over å presentere et spennende og spektakulært show i kjørepausene under VM-runden på Lånkebanen når Freestyle motocross-stjernen André Villa kommer med sitt FMX show.

Gangvei på Røros åpnet
  • Nyheter

Ordfører Vintervold klippet snora på Øverhagaen.

 
 Pass godt på skiutstyret
  • Nyheter

Vinterferien er i gang i store deler av landet. Det meldes om eventyrlige forhold i skibakkene med masse snø, og været tegner til å bli perfekt med litevind og nedbør pluss en god del sol. Men ikke alle stiller i bakken med eget utstyr. Planlegger du å leie ski bør du ta dine forholdsregler.

Jervejakta avsluttet
  • Nyheter

Åtte felte jerver ble resultatet etter at lisensjakta i rovviltregion 6 ble avsluttet forrige uke. Hele sju av jervene var tisper.

Tydal sier ja til regionsamarbeid
  • Nyheter

Kommunestyret i Tydal vil fortsette samarbeidet i Værnesregionen og er også positiv til det nye Midt-Trøndelag-samarbeidet. Men på èn betingelse.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE