Gjennomslag for Senterungdommen

GJENNOMSLAG: Trøndelag Senterungdom godt fornøyd etter fylkesårsmøtet. Foran fra venstre: Petter Vesterdal, Astrid Laugen, Vegard Frøseth Fenes (organisatorisk nestleder), Dorthea Elverum (fylkesleder), Eline Stene. Bak fra venstre: Ingrid Vangstad og Karen Elverum. FOTO: Senterpartiet

Senterungdommen i Trøndelag var godt representert på Trøndelag Senterpartis første samlede fylkesårsmøte. Senterungdommen er også fornøyd med sine politiske gjennomslag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.02.2018 kl 15:05

Nea Radio
Nea Radio

Rundt 230 delegater var samletI da Trøndelag Senterparti arrangerte sitt første samlede fylkesårsmøte på Scandic Hell i Stjørdal sist helg. Også Senterungdommen godt representert, i tillegg til ungdommer som reiste som utsendinger fra egne lokallag.

Fylkesstyret i Trøndelag senterungdom er svært godt fornøyd med å få årsmøtets tilslutning til en resolusjon om kollektivtransport og en om videregående skoler.

To viktige saker

- Vi er svært godt fornøyd med gjennomslaget på årsmøtet. Vi sendte inn to resolusjoner som begge ble behandlet og vedtatt. Dette er to av de viktigste sakene for oss for tida, sier fylkesleder Dorthea Elverum.

- Den ene saken går ut på at ungdom skal ha gode videregående skoler å gå på i hele fylket. Vi vil bevarer nærskoleprinsippet, opprettholde antallet skoler i fylket og utarbeide gode løsninger for fjernundervisning der det ikke er tilstrekkelig med valgfag, sier Dorthea Elverum.

- Den andre saken er ønsket om bedre kollektivtransport. For oss er det viktig med et tilgjengelig, brukervennlig og billig kollektivtilbud i hele fylket. Dette er veldig viktig for at ungdom skal komme seg fra A til B i Trøndelag. Videre vil vi også utvide ordninger som "hjem for en 50-lapp", slik at ungdom i hele fylket kommer seg trygt hjem i helgene, sier nestleder Vegard Frøseth Fenes.

Trøndelag senterungdom er det største fylkeslaget i Senterungdommen etter at Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag Senterungdom slo seg sammen 1. oktober 2017.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Snart kan du kjøpe kjøpe en andel i RørosBanken
  • Nyheter

Styret i RørosBanken har vedtatt forslag om etablering av eierandelskapital ved utstedelse av egenkapitalbevis gjennom en garantert emisjon.

USS med folkespleis i ulvesaken
  • Nyheter

Landsstyret i USS (Utmarkskommunenes sammenslutning) åpner for økonomisk støtte til rettssakene om ulv. WWF (Verdens naturfond) har tatt ut søksmål mot Staten for å stanse lisensfelling av ulv, og USS blir nå partshjelper for staten.

Nytt pukkverk på Lia i Trondheim
  • Nyheter

Franzefoss bygger nytt pukkverk på Lia i Trondheim. Det nye anlegget er dimensjonert til å ha en inngående kapasitet på 500 tonn i timen, en dobling sammenliknet med det gamle verket.

 
Norge nå i Trøndelag
  • Kultur

Denne uka er "Norge nå" i Trøndelag og sender direkte på NRK1 fra Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen. I kveld går programmet fra Nea Radio i Selbu.

Dale: – Fint avbrekk fra bondeaksjoner

Landbruks- og matminister Jon Georg Dale besøker Rørosmartnan for første gang i år.

Besøker kommunene i Trøndelag
  • Nyheter

Fylkesmannen Frank Jenssen starter denne uka en omfattende reiserunde til kommunene i fylket. Målet er å bli bedre kjent med kommunene i hele Trøndelag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE