ANNONSE
Annonse

Gjennomslag for Senterungdommen

GJENNOMSLAG: Trøndelag Senterungdom godt fornøyd etter fylkesårsmøtet. Foran fra venstre: Petter Vesterdal, Astrid Laugen, Vegard Frøseth Fenes (organisatorisk nestleder), Dorthea Elverum (fylkesleder), Eline Stene. Bak fra venstre: Ingrid Vangstad og Karen Elverum. Foto: Senterpartiet

Senterungdommen i Trøndelag var godt representert på Trøndelag Senterpartis første samlede fylkesårsmøte. Senterungdommen er også fornøyd med sine politiske gjennomslag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2018 kl 15:05

ANNONSE
Annonse

Rundt 230 delegater var samletI da Trøndelag Senterparti arrangerte sitt første samlede fylkesårsmøte på Scandic Hell i Stjørdal sist helg. Også Senterungdommen godt representert, i tillegg til ungdommer som reiste som utsendinger fra egne lokallag.

Fylkesstyret i Trøndelag senterungdom er svært godt fornøyd med å få årsmøtets tilslutning til en resolusjon om kollektivtransport og en om videregående skoler.

To viktige saker

- Vi er svært godt fornøyd med gjennomslaget på årsmøtet. Vi sendte inn to resolusjoner som begge ble behandlet og vedtatt. Dette er to av de viktigste sakene for oss for tida, sier fylkesleder Dorthea Elverum.

- Den ene saken går ut på at ungdom skal ha gode videregående skoler å gå på i hele fylket. Vi vil bevarer nærskoleprinsippet, opprettholde antallet skoler i fylket og utarbeide gode løsninger for fjernundervisning der det ikke er tilstrekkelig med valgfag, sier Dorthea Elverum.

- Den andre saken er ønsket om bedre kollektivtransport. For oss er det viktig med et tilgjengelig, brukervennlig og billig kollektivtilbud i hele fylket. Dette er veldig viktig for at ungdom skal komme seg fra A til B i Trøndelag. Videre vil vi også utvide ordninger som "hjem for en 50-lapp", slik at ungdom i hele fylket kommer seg trygt hjem i helgene, sier nestleder Vegard Frøseth Fenes.

Trøndelag senterungdom er det største fylkeslaget i Senterungdommen etter at Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag Senterungdom slo seg sammen 1. oktober 2017.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Kun detaljer mangler før lokalmatutdanning på Røros er på plass

Kun detaljer mangler før lokalmatutdanning på Røros er på plass

NOKUT vil etter all sannsynlighet godkjenne fagplanen for fagskoletilbudet «Verdiskaping i lokalmat» når noen merknader påpekt i tilbakemeldingen blir rettet opp.

Halv meter lavere vannstand enn normalt i Aursunden

Halv meter lavere vannstand enn normalt i Aursunden

Den tørre sommeren har ført til at vannstanden i Aursunden er lavere enn normalt.

Derfor kildesorterer ikke trøndere avfallet sitt

Derfor kildesorterer ikke trøndere avfallet sitt

- Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunskyldningene trønderne bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.

Skadefelling av ulv i Nord-Østerdal

Skadefelling av ulv i Nord-Østerdal

Klima- og miljødepartementet gir 500.000 kroner ekstra til å dekke utgiftene til skadefelling av ulv i Nord-Østerdal. Pengene tildeles gjennom Fylkesmannen i Hedmark.

Sett syk eller død fisk?

Sett syk eller død fisk?

Vassføringa i elvene i Trøndelag skrumper, og langtidsvarselet er uten nedbør. Mange elver har ekstremt lav vannføring. Når forholdene er som nå, kan det av flere årsaker bli problemer for laks og sjøørret.

Første F-35 i lufta over Røros

Første F-35 i lufta over Røros

Se den unike videoen av det første F-35 jagerflyet som passerte lavt over Røros Lufthavn i dag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE