Gjennomslag for Senterungdommen

GJENNOMSLAG: Trøndelag Senterungdom godt fornøyd etter fylkesårsmøtet. Foran fra venstre: Petter Vesterdal, Astrid Laugen, Vegard Frøseth Fenes (organisatorisk nestleder), Dorthea Elverum (fylkesleder), Eline Stene. Bak fra venstre: Ingrid Vangstad og Karen Elverum. FOTO: Senterpartiet

Senterungdommen i Trøndelag var godt representert på Trøndelag Senterpartis første samlede fylkesårsmøte. Senterungdommen er også fornøyd med sine politiske gjennomslag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.02.2018 kl 15:05

Nea Radio
Nea Radio

Rundt 230 delegater var samletI da Trøndelag Senterparti arrangerte sitt første samlede fylkesårsmøte på Scandic Hell i Stjørdal sist helg. Også Senterungdommen godt representert, i tillegg til ungdommer som reiste som utsendinger fra egne lokallag.

Fylkesstyret i Trøndelag senterungdom er svært godt fornøyd med å få årsmøtets tilslutning til en resolusjon om kollektivtransport og en om videregående skoler.

To viktige saker

- Vi er svært godt fornøyd med gjennomslaget på årsmøtet. Vi sendte inn to resolusjoner som begge ble behandlet og vedtatt. Dette er to av de viktigste sakene for oss for tida, sier fylkesleder Dorthea Elverum.

- Den ene saken går ut på at ungdom skal ha gode videregående skoler å gå på i hele fylket. Vi vil bevarer nærskoleprinsippet, opprettholde antallet skoler i fylket og utarbeide gode løsninger for fjernundervisning der det ikke er tilstrekkelig med valgfag, sier Dorthea Elverum.

- Den andre saken er ønsket om bedre kollektivtransport. For oss er det viktig med et tilgjengelig, brukervennlig og billig kollektivtilbud i hele fylket. Dette er veldig viktig for at ungdom skal komme seg fra A til B i Trøndelag. Videre vil vi også utvide ordninger som "hjem for en 50-lapp", slik at ungdom i hele fylket kommer seg trygt hjem i helgene, sier nestleder Vegard Frøseth Fenes.

Trøndelag senterungdom er det største fylkeslaget i Senterungdommen etter at Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag Senterungdom slo seg sammen 1. oktober 2017.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE