Fylkesmannen på besøk

FYLKESMANNEN på besøk hos Selbu kommune. Fylkesmann Frank Jenssen i midten på høyre side av bordet, sammen med assisterende fylkesmann Gerd Kristoffersen og seksjonsleder Alf-Petter Tenfjord.
Foran til venstre Nils Even Fuglem (formannskapsmedlem), Ole Morten Balstad (ordfører), Stig Roald Amundsen (rådmann) og Per Røsseth (varaordfører). FOTO: Andreas Reitan

Fylkesmannen i Trøndelag er på reisefot. - Før sommeren skal vi ha besøkt alle kommunene i Trøndelag, sier fylkesmann Frank Jenssen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Fylkesmannen på besøk
Hør intervju med fylkesmann Frank Jenssen som besøkte Tydal og Selbu tirsdag.

Fylkesmann Frank Jenssen besøkte tirsdag Tydal og Selbu kommuner. Målet er å bli bedre kjent med både administrativ og politiske ledelse i de ulike kommunene i Trøndelag.

-Møtene er en fin arena for å lære mer om den enkelte kommune og regionens muligheter og utfordringer, sier fylkesmann Frank Jenssen.

Fylkesmann Frank Jenssen hadde med seg assisterende fylkesmann Gerd Janne Kristoffersen og seksjonsleder i kommunal- og justisavdelingen, Alf-Petter Tenfjord.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

 
Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

Søndagsåpent under Landsskytterstevnet
  • Nyheter

Kommunestyret i Stjørdal vedtok torsdag kveld at butikkene kan søke om å holde åpent søndag 5. august under Landskytterstevnet. Dog ikke uten debatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE