Friskgården utvider i Værnesregionen

HMS Senteret Stjørdal blir en del av Friskgården FOTO: Bjørg Klausen / HMS Senteret

HMS senteret Stjørdal går inn i Friskgården. Værnesregionens ledende bedriftshelsetjeneste styrkes dermed ytterligere og skifter samtidig navn til Friskgården HMS Værnes.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.05.2018 kl 10:48

Nea Radio
Nea Radio

HMS senteret Stjørdal har siden 1983 vært den største lokale bedriftshelsetjenesten. Bodil Myhr blir ansatt som daglig leder og går inn som deleier sammen med lokale Glava, Bewi og Selbu HMS.

Bodil Myhr har siden 2002 drevet Friskgården Stjørdal med tjenester til både enkeltpersoner og virksomheter. Dette på oppdrag fra NAV, fastlegene og fra virksomhetene.

Siden 2017 har det vært ført samtaler med mål om en felles bedriftshelsetjeneste med HMS senteret Stjørdal og Friskgården

- Friskgården HMS Værnes blir et lokalt kompetansesenter for HMS og bedriftshelsetjeneste i Værnesregionen og omegn. For kundene vil det bety at de vil få tilgang på den solide erfaringen og tjenestene som både HMS-senteret Stjørdal og Friskgården har levert, sier Bodil Myhr.

Se bildet større

BODIL MYHR blir daglig leder for Friskgården HMS Værnes. FOTO: Friskgården

Ti ansatte

Til sammen vil det være ti ansatte i Friskgården HMS Værnes.
Målet er å bidra til robuste og helsefremmende bedrifter med langtidsfriske medarbeidere og lønnsomt nærvær. Det gjennom at Friskgården HMS Værnes leverer bedriftshelsetjenester, kompetanse og prosjektsamarbeid.

Tilfreds styre

- Styret i HMS Senteret Stjørdal AS er meget tilfreds med å få eierne av Friskgården Stjørdal med på laget. Vi har en utfyllende kompetanse, som gjør at vi samlet vil få en slagkraftig enhet.
Målet med denne prosessen har vært at vi skal være bedre rustet til å tilfredsstille dagens og fremtidens krav i markedet. Samtidig vil vi videreføre vår strategi om fortsatt lokal representasjon, med de fordeler det gir for våre kunder.
Prosessen har også hatt som mål at vi skal sikre og utvikle den verdifulle kompetansen ansatte i bedriften besitter.
Samlet vil dette gi oss kvalitet og styrke, som gjør oss i stand til å levere bedre tjenester til det beste for våre kunder. Det sier Eva Sollihaug, styreleder og Mikal Langseth, styremedlem og også representant for Selbu HMS.

Selvstendig selskap

Friskgården Stjørdal fortsetter som selvstendig selskap med leveranser og tjenesteutvikling rettet mot enkeltpersoner og sykemeldte gjennom Oppfølging og Arbeidsrettet rehabilitering. De lokale Friskgårdene vil samarbeide for å tilby helhetlige gode løsninger for kundene.

- Sammen kan vi tilby flere tjenester og nye arbeidsmåter for bedriftene og deres ansatte. Vi ser fram til å fortsette å videreutvikle våre tjenester til det beste for både virksomhetene og deres ansatte.  Dette skjer også i samarbeid med ulike forskningsmiljø, blant annet ved NTNU og BI Handelshøyskolens, sier Myhr.
- Vi blir en solid og lokal leverandør som kjenner regionen og arbeidslivet godt, men som også kan levere tjenester nasjonalt, understreker hun.

Friskgården har befestet sin posisjon i Trøndelag gjennom samarbeid og utvikling sammen med de andre Friskgårdene. I Trøndelag og på Helgeland finnes nå foruten Friskgården på Stjørdal også Friskgårder i Mo i Rana, Brønnøysund, Grong, Steinkjer og Trondheim.

Friskgården Stjørdal og Friskgården HMS Værnes har lokaler på Stjørdal og Skatval samt kontorer i Selbu, Meråker, Verdal, og Trondheim.

Se bildet større

HMS Senteret Stjørdal er Værnesregionens ledende bediftshelsetjeneste og skifter nå navn til Friskgården HMS Værnes. FOTO: Bjørg Klausen / HMS Senteret

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

 
Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

Søndagsåpent under Landsskytterstevnet
  • Nyheter

Kommunestyret i Stjørdal vedtok torsdag kveld at butikkene kan søke om å holde åpent søndag 5. august under Landskytterstevnet. Dog ikke uten debatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE