Faren over på Frosta

Faren over: Alle evakuerte kan nå dra hjem. FOTO: MORTEN ANDERSEN / NRK

Faren for eksplosjon er over, etter at skarpskytter har punktert flaskene med acetylengass i den overtente bygningen på Frosta. Ingen personer kom i skade under hendelsen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Faren for eksplosjon er over, etter at skarpskytter har punktert flaskene med acetylengass.

– Vi regner med at eksplosjonsfaren nå er over, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt til NRK. Beboerne i området rundt bilverkstedet, kan dermed flytte hjem.

Bygningen, som nå er helt nedbrent, inneholdt to flasker med acetylengass, også kjent som sveisegass.

Ingen personskade

I følge politiet på Twitter, skal ingen ha kommet til skade i løpet av timene hendelsen pågikk. Lokalet hvor brannen brøt ut, er fullstendig nedbrent og brannvesenet driver nå etterslukking.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE