Dødsulykke på Snøhetta

DØDSULYKKE: Snøhetta sett fra Snøheim. FOTO: Morgan Frelsøy/OPP

En mann i 30-årsalderen mistet livet i ei fallulykke på Snøhetta lørdag formiddag.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Politiet opplyser at en mann bosatt i Trøndelag mistet livet i ei fallulykke på vestsida av Snøhetta lørdag formiddag.

– Luftambulanse og redningshelikopter ble umiddelbart sendt til stedet og var der 25 minutter etter at meldinga ble mottatt. Det ble satt i gang førstehjelp med en av dem som var i turfølget, men livet sto dessverre ikke til å redde, og han ble erklært død på stedet, sier operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt til OPP.no.

Mannen som omkom var i 30-åra og bosatt i Trøndelag. Turfølget besto av tre personer, og de to andre blir ivaretatt av politi og andre etater.

– De to andre var venner av den omkomne, og de er på vei hjem til sitt. De blir fulgt opp ved behov av helsetjenesten, sier Hoft.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE