Det meldes skader etter været i hele fylket

Cora: Stormen har nådd Trondheimsfjorden og Cora merkes godt på Vikhammer i Malvik. FOTO: Anne Gundersen

Det meldes om skader etter uværet og nødetatene er i sving over hele fylket. Nea Radio samler skademeldingene her.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.01.2018 kl 14:17

Nea Radio
Nea Radio

Skademeldingene kommer på løpende bånd via Politiet i Trøndelags Twitterkonto, samt andre relevante meldinger.
14.15: et tre ligger i vegbanen mellom Otterøykrysset og Namsos på rv 17. Treet sperrer halve vegbanen og ligger i ei dolp. Vegtrafikksentralen er varslet.

14.10: Kran skal ha falt ned på bil på Ottersøya i Nærøy kommune. Lensmann i Nærøy har vært i kontakt med eier av krana og det er samme firma som eier bilen. Ingen personskade.

13.40 Flere meldinger i forbindelse med været i området Lade i Trondheim. Løse gjenstander fra byggeplass, utrygg kran m.m. Politiet har forhørt seg med entreprenør vedrørende krana og den skal være trygg. Andre ansvarlige aktører også forsøkt varslet. Det meldes også om løse blikktak, matter og gjerder. Politiet er i kontakt med Trondheim kommunes beredskapsvakt.

13.15: Vinden har tatt tak i en større på stillas i Trondheim. Politiet har vært på Brattøra for å sjekke presenninger som holdt på å løsne. Patruljen har gitt arbeidere beskjed om å avslutte jobbing på stedet og ansvarlig vil bli forsøkt kontaktet.

13.15: Strekningen E 14 Stjørdal - Teveldalen har dårlig sikt på grunn av uvær, melder statens vegvesen. Det oppfordres til å kjøre etter forholdene samt å vise hensyn til brøytemannskap.

12.45: Stillas delvis løsnet på boligkompleks under oppføring på Angelltrøa i Trondheim. Politiet sjekker stedet.

12.30: Politiet er på Prærien i Namsos hvor det var melding om at tak på bolig var ødelagt. Patruljen melder at det er flere takplater som har falt av og området sperres.

12.00: Nord-Trøndelag E-verk melder at 1700 kunder har mistet strømmen i nord i fylket.

11.30: Meldig om et tre som ligger over vegbanen på E6 mellom Verdalsbrua og innkjøringa til Verdal sentrum. Sørgående felt er blokkert. Politet var kjapt på stedet. Treet ble lempet av vegen og over autovernet.

11.30: Melding om at tak på lagerbygning har blåst av ved industriområde i Namsos sentrum. Brannvesenet går ikke opp på taket pga. vinden. Stedet sperres av.

11.30:Melding om løse takplater på hus på Lauvsnes. Flatanger lmk. koordinerer innsats med lokalt brannvesen.

11.30: En stolpe har veltet og ledninger er kuttet på Sutterøya i Stjørdal. NTE er varslet og tar tak i saken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Gode innovasjons-tall fra Patentstyret
  • Nyheter

Stadig flere nordmenn ønsker enerett til ideene sine, viser samlede tall for søknader til Patentstyret 2017. Antall varemerkesøknader setter rekord, mens søknadstall på patent og design ligger stabilt.

Ny leder i Malvik Høyre
  • Nyheter

Torsdag ble Halvard Dahle valgt til ny leder av Malvik Høyre.

Trøndelag Høyre inviterer pelsdyroppdrettere til dialog
  • Nyheter

I Jeløy-plattformen går det fram at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen fram mot 2024/2025. Eksisterende næringsaktører skal få en økonomisk kompensasjon for tap av retten til å drive pelsdyrhold. Kompensasjonsordningen skal utredes og klargjøres i løpet av 2018.

 
Kontrollerte 14.658 tunge kjøretøy
  • Nyheter

Det er høy aktivitet på Statens vegvesens kontrollstasjoner i Midt-Norge. Av de 14.658 tunge kjøretøyene som ble kontrollert i 2017, fikk 2.787 bruksforbud. Det utgjør omtrent 19 prosent.

Uværet fører til stengte veier og trøbbel på Værnes
  • Nyheter

Mandag morgen er det opp i full storm utsatte steder i Trøndelag.

Hytte brant ned
  • Nyheter

Alle kom seg ut da ei hytte brant ned til grunnen i Selbu natt til søndag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE