Jhohans har fått ny gitarist

JHOHANS får ny gitarist. Her er bandet fra Nea Radios cruise til Kiel, der Jhohans også deltar denne høsten, fra 1. til 3. november. FOTO: Per Magne Moan

Etter 13 år takker John Oddstein Aune for seg i Jhohans og overlater gitaransvaret i bandet til Vegard Trondsetås.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Så ble det gitarist-skifte i Jhohans!
John Oddstein Aune har spilt i bandet i 13 år, men overlater nå gitaransvaret til Vegard Trondsetås.

Vegard er 20 år, født og oppvokst i Trondheim og jobber som elektrikerlærling. Han er "født inn i en musikerfamilie" og er tredje generasjon dansemusiker i slekta si. Farfar, Inge Trondsetås, var en svært anerkjent bassist i Trondheimsregionen helt fra 60-tallet og til han ga seg på scenen for bare noen år siden.

Faren, Rune Trondsetås, har vært bassist i Jhohans siden starten i 1986.

Vegard har tilegnet seg sine musikalske kunnskaper blant annet gjennom kulturskolen i ti år. Det er ikke noe hemmelighet at tidligere Jhohans gitarist, John Oddstein Aune, har vært et stort forbilde for han.

- Jeg ser fram til å bli med som fast gitarist i Jhohans. Jeg kjenner gjengen veldig godt fra før og har også vært med mye som vikar tidligere. Det å ta over John Oddstein sin plass i bandet er for meg enormt stort, men det er store sko å fylle , sier Vegard.

Vegard har, tross sin unge alder, fått mye sceneerfaring. Han har nylig vært med i bandet «Komplætt», har vært med på forskjellige prosjekter som T@kt, Sven Ingvars-timen, Blues Brothers med BMK. I tillegg har han vært med som revymusiker i Lånkerevyen og
Skatvalsrevyen.

Se bildet større

JOHN ODDSTEIN AUNE slutter i Jhohans FOTO: Andreas Reitan

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Charity-run for barnekreftsaken
  • Kultur

Søndag starter kjøreklubben Dirty Vikings motorene og cruiser avsted på et løp til inntekt for barnekreftforeningen i Trøndelag.

Floka!
  • Fredagsfloka

Vikinger, pilegrimer og sommertemperaturer i lystig passiar.

Erland Haugen ute med ny sommerlåt

Tidligere Norske talenter- og X Factor-deltaker Erland Haugen fra Røros er ute med ny musikk, for første gang på sju år.

 
Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Kunstkurs for barn
  • Kultur

I sommer blir det arrangert kunstkurs for barn i Selbu og på Stjørdal.

Hjertemarsjen 2018
  • Sport

Arrangeres for 6. gang på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE