Hammers Harem slipper Rotmolåt

FOTO: Hammers Harem

Har spilt inn "Gråvær "fra "Ola på Øra",

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Trondheimsbandet Hammers Harem har vært i studio igjen og denne gangen er det en gammel Rotmolåt som er festet til tape. Det vil si, låta slippes på nedlast og stream.

Sangen ble skrevet for spelet "Ola på Øra", fremført av Stjørna Teaterlag og skrevet av Hans Rotmo. Hammers Harem var revyorkester i denne fremføringen i 2007.

– Vår "nye" gitarist, John Einar Kjevik fikk høre sangen i et opptak og mente bestemt at vi skulle gjøre noe mer med den på egen hånd. Og det har vi nå gjort, skriver bandet i en pressemelding.

Sangen har aldri før vært utgitt med tittelen "Gråvær", en tittel den fikk for å passe inn i spelet "Ola på Øra". Hans Rotmo kunne fortelle at sangen opprinnelig het "Sommår i Kristiansund" og var tenkt tatt med på albumet "Løkka i Livet".

– Vi synes den er bedre som "Gråvær" og håper publikum synes det samme, heter det i pressemeldingen.

Nea Radio har snakket med vokalisten i bandet, Lars Sollie:

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Charity-run for barnekreftsaken
  • Kultur

Søndag starter kjøreklubben Dirty Vikings motorene og cruiser avsted på et løp til inntekt for barnekreftforeningen i Trøndelag.

Floka!
  • Fredagsfloka

Vikinger, pilegrimer og sommertemperaturer i lystig passiar.

Erland Haugen ute med ny sommerlåt

Tidligere Norske talenter- og X Factor-deltaker Erland Haugen fra Røros er ute med ny musikk, for første gang på sju år.

 
Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Kunstkurs for barn
  • Kultur

I sommer blir det arrangert kunstkurs for barn i Selbu og på Stjørdal.

Hjertemarsjen 2018
  • Sport

Arrangeres for 6. gang på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE