Sykkel-NM til Trøndelag

Sykkel-NM til Trøndelag

Hovedkomiteen i Sykkel-NM 2017 FOTO: Sykkel-NM 20+17

Styret i Norges Cykleforbund har vedtatt å tildele Norgesmesterskapet i landeveissykling til Region Midt-Norge.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.02.2017 kl 15:38

Arrangementet er et samarbeid mellom IL Stjørdals-Blink, IL Sverre og TVK.

Styret i Norges Cykleforbund har altså vedtatt å tildele NM i landeveissykling til Region Midt-Norge. Arrangementet blir et samarbeid mellom IL Stjørdals-Blink, IL Sverre (Levanger) og TVK (Trondheim Velocipedklubb). Det vil bil kjørt NM-distanser både i Trondheim, Stjørdal og Levanger. Mesterskapet vil dermed forene Trøndelag - ett år før fylkessammenslåingen.

Hele Norgeseliten, med Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen i spissen, skal kjempe om NM-trøyer som senere skal brukes blant annet i Tour De France.

TV2 dekker NM-arrangementene, og deler av arrangementene vil bli overført direkte.

- Vi forventer dermed svært god Trøndelags-reklame på riksdekkende fjernsyn disse sommerdagene i 2017, sier Mary-Ann Reitan i NM-komiteen.

Følgende øvelser skal avvikles:

Landeveisritt - temporitt - lagtemporitt - criterium (gateritt)

De tre sykkelklubbene har allerede etablert en felles arrangementsorganisasjon og er godt i gang med arbeidet med å planlegge et av Norges største sykkel-arrangement. Flere hundre frivillige vil være i sving for å avvikle trygge og publikumsvennlige sykkelritt , og det forventes levert mellom 6000 og 7000 dugnadstimer før og under arrangementet.

Siste nytt i Nyheter

Stjal penger fra butikk
  • Nyheter

Politiet jakter på tre personer som stjal penger fra Husfliden på Røros tirsdag.

Flere får «juleallergi»
  • Nyheter

Juletrær, julestjerner, levende lys og gamle nisser hører jula til, men ikke alle tradisjoner er like allergivennlige. Nærmere 660.000 nordmenn plages av symptomer som tett, rennende og irritert nese, kløe og tung pust i jula.

Solhjell blir WWF-sjef
  • Nyheter

Nina Jensens etterfølger er klar: Tidligere SV-nestleder Bård Vegar Solhjell overtar som generalsekretær i WWF Verdens naturfond. Han tiltrer 1. mars neste år.

 
Håper på hall i Hommelvik
  • Nyheter

Formannskapets er enige om det skal bygges ny idrettshall i Hommelvik og ikke en basishall på Vikhammer. Malvik ungdomsråd håper at kommunestyret går for nettopp den løsningen når saken nå skal opp til behandling.

Liten nedgang i november
  • Nyheter

Flere kanselleringer gir færre passasjerer ved Røros Lufthavn.

88-92 ulver registrerte i Norge så langt i år
  • Nyheter

Vinterens registrering av ulv i Norge er godt i gang. Det er så langt registrert 88-92 ulver innenfor landets grenser og 11-13 ulvekull fordelt på helnorske revir og grenserevir mot Sverige.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE