NM på Glåmos

NM på Glåmos

Anne Siri Borgos og Kjetil Buseth gleder seg til NM FOTO: Per Magne Moan

Skotthyllklubben er klar til å ta imot landets beste utøvere.

25. - 27. august arrangerer Glåmos Skotthyllklubb Norgesmesterskap. Konkurransene foregår på fotballbanen og over 430 utøvere er ventet til arrangementet.

Det var Kjetil Buseth som brakte sporten til bygda, da han kom flyttende i 2012. Etter det har interessen for skotthyll vært formidabel og resultatene har heller ikke uteblitt, med flere NM-titler. Ikke minst så har damelaget gjort det godt i konkurranser.

Anne Siri Borgos er sekretær i NM-komiteen og en av mange ivrige utøvere av denne sporten. Hun var sammen med leder for mesterskapet, Kjetil Buseth, gjest i Nea Radio tirsdag formiddag:

Nøkkelord

Siste nytt i Røros/Holtålen

Inviterer til irsk aften i Tydal og Røros
  • Kultur

Neste helg blir det irsk aften i Tydal og på Røros når Kor Magnon og Røros Sangforening sammen med det irske bandet Mac Haggis slår seg sammen og arrangerer irsk pubkveld.

Fredagsfloka

Denne fredagen var det Rakel Skårslette Trondal og Joar Håve som kom i studio for å diskutere uka som gikk.

Solgte 360 billetter på to timer
  • Kultur

Torsdag kveld startet billettsalget på Brekkenrevyen. På to timer var 360 billetter revet vekk, og jubelen sto i taket i Bjørkly i Brekken.

 
– Gi bort en opplevelse i julegave
  • Kultur

Elden på Røros, Karolinerspelet og Tydalsfestivalen er blant opplevelsene Visit Trondheim og Trøndelag Reiseliv foreslår å gi bort i julegave. Se hele lista her.

Etterlyser hund
  • Nyheter

En hund er savnet på Røros.

Nærmer seg sesongstart på Os
  • Sport

Sesongkortsalget har åpnet i Røros Alpinsenter Hummelfjell.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE