Rekordbesøk på Selbuskogen

Januar er den best besøkte måneden noen gang på Selbuskogen Skisenter.

Se bildet større

Rekordbesøk på Selbuskogen Skisenter FOTO: Stian Elverum

Januar er den best besøkte måneden noen gang på Selbuskogen Skisenter. Inkludert parkering på skirenn, er det registrert 3.268 biler, i gjennomsnitt 105 biler pr dag.

-I tillegg har vi hatt skoler, barnehager og militæret på besøk som ikke er registrert. På dager med skirenn registreres heller ikke de som har sesongkort. Omregnet i antall personer blir det anslagsvis et sted mellom 6.500 og 7.000 besøkende på en måned, altså mer enn 200 personer pr dag.
Med normal vinter videre og sein påske, vil vi havne på ca 30.000 besøkende, sier Ola Morten Eidem i Selbuskogen Skisenter.
 
Mest besøk på en dag var under ST-cupen som Selbu IL arrangerte (251 biler) og sist torsdag (205 biler).
 
Siden sesongstart er det hittil registrert 6.668 biler. Tilsvarende tall i fjor var 5.901 biler.
 
- Vi i styret vil nok en gang takke løypekjørerne og de mange som deltar på dugnad for en aldeles utmerket innsats. Dette har gjort det mulig å kunne tilby strøkne forhold nesten hver eneste dag siden 10. november, selv om værforholdene mange ganger har vært svært vanskelige, sier en godt fornøyd Ola Morten Eidem i Selbuskogen Skisenter.
 

Siste nytt i Nyheter

Nea Radio setter norgesrekord
  • Nyheter

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

Blir ny daglig leder i Røros idrettslag
  • Nyheter

Anne Luksengård Mjelva er ansatt som daglig leder i Røros Idrettslag. Hun starter i jobben 1. november.

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

 
Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse