Skal sikre rutiner ved mobbing i Malvik

Tiltak: En revisjonsgjennomgang skal sikre rutiner ved tilfeller av mobbing i Malvik. FOTO: Anne Gundersen

Kontrollutvalget i Malvik har fått utført en revisjonsgjennomgang av rutinene ved tilfeller av mobbing i kommunen. Dette skal sikre både tidlig inngripen og god dokumentasjon.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Det er ikke lenge siden en vanskelig mobbesak var tema for Malvik kommune. Nå har kontrollutvalget, på bestilling fra kommunestyret, hatt en revisjonsgjennomgang av rutinene rundt mobbing.

– Målet er å legge forholdene til rette, slik at mobbing skal kunne bli et minst mulig problem i kommunen, sier leder av kontrollutvalget, Randi Eikevik. Dette skal gjøres ved tidlig avdekking, handling og sikker og god dokumentasjon av det som gjøres.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Bakteppe

Sekretær i kontrollutvalget, Arvid Hansen er svært fornøyd med rapporten Malvik kommune nå legger fram. Han avviser imidlertid at den tidligere nevnte mobbesaken er årsaken til at man har valgt å få utført en revisjonsgjennomgang.

– Men det er klart at denne saken blir en del av bakteppet for dette arbeidet, sier han.

Ny lov

Fra 1. august trådte en ny lov som skal sikre arbeidsflyten i tilfeller ved mobbing i kraft. Denne krever at kommunene må besvare hvordan de jobber med denne prosessen innen 27 oktober.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Ny prost i Stjørdal prosti på plass
  • Nyheter

Tidligere gateprest i Trondheim Bymisjon Jon Henrik Gulbrandsen er tilsatt som konstituert prost i Stjørdal prosti og har tatt over stafettpinnen etter Dagfinn Slungaard som gikk av med pensjon ved nyttår.

– Men bremseren er det ingen som tenker på
  • Sport

Peder Persson lurer på hvorfor noen i hele tatt velger å satse på å bli bremser i 2-erbob.

Reidar ble hedret på Gofotfestivalen
  • Kultur

Over 5000 timer på scenen og dobbelt så mange timer på vegen, 50 år som gitarist og han er still going strong med syv orkester. Han kjører fra øvelse til øvelse nesten hver dag hele uka - Reidar Kulset fikk i helga Gofotfestivalens gammeldanspris 2018.

 
Gofot i helga
  • Kultur

I helga arrangeres den 15. Gofotfestivalen på Hell.

Stiller lånegaranti for Selbuskogen
  • Nyheter

Selbuskogen får 7,5 millioner mer å rutte med når Stjørdal kommune nå garanterer for lån.

Tidenes årsresultat for Stjørdal
  • Nyheter

Dersom de foreløpige tallene som ble lagt fram i kommunestyret torsdag kveld slår til, går Stjørdal med 80 millioner kroner i overskudd for 2017. Det er rekord.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE