Unike kjoler med særpreg

Smak: Årets Tema på Rennebumartnan er SMAK. Kunsthåndverker og designer Randi Stubban har tolket dette ved å designe kjoler med smakfullt stoff. FOTO: Anne Gundersen

– Når du kjøper en av mine kjoler, skal du ikke se deg selv igjen på gata, sier kunsthåndverker Randi Stubban. Nå er hun snart klar for Rennebumartnan.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Den 11. august åpner Norges både største og mest besøkte kunst- og håndverksmesse og en av utstillerne er Randi Stubban fra Malvik.

– Jeg har vært så heldig å få være med i mange år, sier designeren som er kjent for sine lekre kjoler i friske farger og med store motiver.

– Mine kunder er ikke redde for å skille seg ut, ler hun, men forsikrer at hun også har mer neddempede modeller for dem som foretrekker det.

Saken fortsetter under lydklippet

Kunsthåndverker Randi Stubban om Rennebumartnan

Hele livet

Randi har designet kjoler hele livet.

– Jeg hadde en tante som arbeidet i USA og hun hadde bestandig lekre stoffprøver å gi meg. Det begynte med at jeg sydde kjoler til Barbiedukkene mine og senere sydde jeg kjoler til meg selv, forteller Randi som senere tok kunst- og håndverksutdannelse i Bergen.

Se bildet større

Fargerikt: Randi Stubban designer kjoler med sterke farger og tydelige motiver. FOTO: Anne Gundersen

Proft

Randi skryter av arrangørene av Rennebumartnan.

– Det er en utrolig flott opplevelse å få være med. Alt er veldig proft og det hele går knirkefritt. Noe av det som er mest stas, er å møte igjen andre utstillere.

– Det er veldig sosialt og du treffer igjen de samme folkene år etter år. Det er ett av høydepunktene i året for meg, sier designeren.

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

Bedre Teliadekning til påske
  • Nyheter

Nå blir Hersjøhytta og Vardebu oppkoblet med resten av verden, et spleiselag mellom kommune, bank og mobilnettleverandør løfter både sikkerhet og tillater mobile betalingsløsninger på de populære skihyttene.

Lørdag formiddag la Det Holtaalske Skieløber Compagnie avsted over Bukkhammeren.
  • Kultur

Markerer 300 år siden Armfeldttragedien.

 
375 løpere på Sparebank1 Cup i helga
  • Sport

Se resultatlista her:

Selbu og Malvik revmatikerforening
  • Nyheter

I Selbu ble Revmatikerdagen 2018 markert torsdag og samtidig ble en viktig nyhet sluppet.

BEIST til Tydalsfestivalen
  • Kultur

Bandet ble lansert i høst og har allerde sluppet fire låter, blant andre «Råne-Ræser» og «Ståle Støggsterk».

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE