Unike kjoler med særpreg

Unike kjoler med særpreg

Smak: Årets Tema på Rennebumartnan er SMAK. Kunsthåndverker og designer Randi Stubban har tolket dette ved å designe kjoler med smakfullt stoff. FOTO: Anne Gundersen

– Når du kjøper en av mine kjoler, skal du ikke se deg selv igjen på gata, sier kunsthåndverker Randi Stubban. Nå er hun snart klar for Rennebumartnan.

Den 11. august åpner Norges både største og mest besøkte kunst- og håndverksmesse og en av utstillerne er Randi Stubban fra Malvik.

– Jeg har vært så heldig å få være med i mange år, sier designeren som er kjent for sine lekre kjoler i friske farger og med store motiver.

– Mine kunder er ikke redde for å skille seg ut, ler hun, men forsikrer at hun også har mer neddempede modeller for dem som foretrekker det.

Saken fortsetter under lydklippet

Kunsthåndverker Randi Stubban om Rennebumartnan

Hele livet

Randi har designet kjoler hele livet.

– Jeg hadde en tante som arbeidet i USA og hun hadde bestandig lekre stoffprøver å gi meg. Det begynte med at jeg sydde kjoler til Barbiedukkene mine og senere sydde jeg kjoler til meg selv, forteller Randi som senere tok kunst- og håndverksutdannelse i Bergen.

Se bildet større

Fargerikt: Randi Stubban designer kjoler med sterke farger og tydelige motiver. FOTO: Anne Gundersen

Proft

Randi skryter av arrangørene av Rennebumartnan.

– Det er en utrolig flott opplevelse å få være med. Alt er veldig proft og det hele går knirkefritt. Noe av det som er mest stas, er å møte igjen andre utstillere.

– Det er veldig sosialt og du treffer igjen de samme folkene år etter år. Det er ett av høydepunktene i året for meg, sier designeren.

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Piratkopier under norske juletrær
  • Nyheter

Store mengder piratkopier fra useriøse nettbutikker sendes daglig til norske forbrukere.

Influensatopp ventet etter jul
  • Nyheter

Forekomsten av influensa vil øke mot jul, men det er trolig ikke før etter nyttår det store utbruddet kommer. Det viser en ny rapport fra Folkehelseinstituttet.

Flere får «juleallergi»
  • Nyheter

Juletrær, julestjerner, levende lys og gamle nisser hører jula til, men ikke alle tradisjoner er like allergivennlige. Nærmere 660.000 nordmenn plages av symptomer som tett, rennende og irritert nese, kløe og tung pust i jula.

 
Advent hos Sørflakne Bensin og Service
  • Adventskalenderen

Bak luke 12 i julekalenderen som selges i Selbu og Tydal finner vi Sørflakne Bensin og Service. Hør innslaget her!

Advent hos K. Eidem Elektro
  • Adventskalender

K. Eidem Elektro gjemmer seg bak luke 11 i Nea Radios julekalender i Selbu og Tydal. Hør innslaget her!

88-92 ulver registrerte i Norge så langt i år
  • Nyheter

Vinterens registrering av ulv i Norge er godt i gang. Det er så langt registrert 88-92 ulver innenfor landets grenser og 11-13 ulvekull fordelt på helnorske revir og grenserevir mot Sverige.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE