Undertegnet samarbeidsavtale

Undertegnet samarbeidsavtale

Redaktør og daglig leder i Nea Radio, Andreas Reitan, og distriktsredaktør i NRK Trøndelag, Merete Verstad, undertegnet lørdag en samarbeidsavtale om utveksling av redaksjonelt stoff. FOTO: Privat

Nea Radio og NRK Trøndelag har inngått en ny avtale om samarbeid.

Nea Radio og NRK Trøndelag har siden 1995 samarbeidet om blant annet utveksling av innhold.

NRK sa i fjor sommer opp avtalen fordi NRK fra 8. februar kun skal distribueres digitalt, og NRK-ledelsen tillater ikke at NRK distribueres på FM. Nea Radio fortsatt skal sende både på FM og digitalt på DAB og DAB+.

Ny avtale i boks

Under Hell-konferansen lørdag undertegnet Nea Radio og NRK Trøndelag en ny avtale om utveksling av redaksjonelt innhold på alle plattformer. Avtalen innebærer blant annet at partene skal stille reporterkapasitet til disposisjon for hverandre, og Nea Radio får adgang til NRKs tekniske kompetanse gjennom rådgivning.

Redaktør og daglig leder i Nea Radio, Andreas Reitan, sier han er fornøyd med avtalen.

– Bortsett fra direkte samsendinger, er den nye avtalen så å si identisk med den tidligere. Det viktigste er at Nea Radio og NRK fortsatt er nære samarbeidspartnere og at vi også i framtida kommer til å samarbeide om redaksjonelt stoff, sier Reitan.

Siste nytt i Kultur

Musikalsk fyrverkeri satte julestemningen
  • Kultur

Siri Gellein som solist brakte førjulskonserten med Bergstadkoret og Røros Storband i Røros kirke til nye høyder.

Flere kinopremierer
  • Kultur

– I kveld er det premiere på «Paddington 2» på Røros kino, sier kinosjef på Røros, Jo Hage.

Julemarked i Trondheim
  • Kultur

Nå er det julemarked i Trondheim for 15. gang. Mer enn 200 000 mennesker regnes med å ta turen til markedet som regnes blant Norges beste.

 
Drømmestipendet jubilerer – potten økes med 500.000 kroner
  • Kultur

Drømmestipendet-potten økes med en halv million kroner fra 2018. Hvert stipend øker fra 10 000 kr til 15 000 kr. Og nå kan kommunene nominere så mange unge kulturutøvere de vil til Drømmestipendet.

Prisdryss i Stjørdal
  • Kultur

Arne Moknsnes og Jon Uthus på vegne av Blues in Hell, fikk overrakt henholdsvis miljøprisen og kulturprisen for 2017 av Stjørdal kommune Torsdag.

– Julestemningen kan komme lørdag
  • Kultur

– Vi inviterer til en allsidig konsert i Røros kirke for å komme i god julestemning, sier Berit Konstad Graftås i Bergstadkoret og Rolf Hamland i Røros storband.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE