– Usannsynlig med MDG-samarbeid

– Usannsynlig med MDG-samarbeid

Stortingsrepresentant og førstekandidat for Senterpartiet i fylket, Heidi Greni, sier det er usannsynlig med et samarbeid med Miljøpartiet De Grønne etter valget. FOTO: Senterpartiet

– Det er usannsynlig at Senterpartiet skal samarbeide med Miljøpartiet De Grønne etter valget, sier stortingsrepresentant Heidi Greni. –Vi står nærmere KrF enn MDG, sier hun.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.07.2017 kl 11:27

Ifølge avisa Nationen åpner ti av fylkeslederne i Senterpartiet for et samarbeid med Miljøpartiet De Grønne etter valget. Flere trekker fram jordvern og oljeboring i Lofoten som samlende for begge partier.

– Vi går til valg på en AS-Sp-basert regjering. Dersom vi ikke får rent flertall, kan vi ikke stenge døra for andre. Men vi står nærmere Kristelig Folkeparti enn Miljøpartiet De Grønne. Et regjeringssamarbeid med MDG er helt usannsynlig, sier Heidi Greni:

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE