– Usannsynlig med MDG-samarbeid

Stortingsrepresentant og førstekandidat for Senterpartiet i fylket, Heidi Greni, sier det er usannsynlig med et samarbeid med Miljøpartiet De Grønne etter valget. FOTO: Senterpartiet

– Det er usannsynlig at Senterpartiet skal samarbeide med Miljøpartiet De Grønne etter valget, sier stortingsrepresentant Heidi Greni. –Vi står nærmere KrF enn MDG, sier hun.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.07.2017 kl 11:27

Nea Radio
Nea Radio

Ifølge avisa Nationen åpner ti av fylkeslederne i Senterpartiet for et samarbeid med Miljøpartiet De Grønne etter valget. Flere trekker fram jordvern og oljeboring i Lofoten som samlende for begge partier.

– Vi går til valg på en AS-Sp-basert regjering. Dersom vi ikke får rent flertall, kan vi ikke stenge døra for andre. Men vi står nærmere Kristelig Folkeparti enn Miljøpartiet De Grønne. Et regjeringssamarbeid med MDG er helt usannsynlig, sier Heidi Greni:

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

Ny internasjonal arbeidsmiljøstandard
  • Nyheter

Nylig ble verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø, ISO 45001, lansert.

 
Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE