Trine Skei Grande har startet valgkampen

Trine Skei Grande har startet valgkampen

Kari Kluge, Jon Gunnes og Trine Skei Grande. FOTO: Marit Manfredsdotter

Venstrelederen på Rørosbesøk fredag.

Hun er etterkommer etter Spell-Ola og gleder seg til å smake ølet med samme navn. Venstreleder Trine Skei Grande er på Røros fredag og besøker blant annet Havsjøveien Næringspark.

Sammen med Jon Gunnes som er partiets førstekandidat i Sør-Trøndelag og Kari Kluge fra Røros Venstre, var Skei Grande gjester i Nea Radios morgensending:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Trafikkulykke i Ålen
  • Nyheter

To personbiler er involvert i en trafikkulykke på Fv. 30 i Ålen fredag morgen.

La kvinnen styre
  • Nyheter

Skal du på handletur på Black Friday? Da er det tryggest å la en kvinne kjøre bilen, viser ferske tall fra Tryg Forsikring.

Hørselslag med «plug & play»
  • Nyheter

Selbu og Tydal Hørselslag har store forventninger til den nye kofferten sin. Her finner du et komplett mini bærbart lydanlegg - med egen teleslynge.

 
Vaino opp i NRKs programråd
  • Nyheter

Flere har klaget på at Vaino Rensberg snakket sørsamisk i Norge Rundt.

Fjerner folkehøgskolekuttet
  • Nyheter

Regjeringens forslag til Statsbudsjett 2018 inneholdt flere kutt til folkehøgskolene. Gjennom de siste dagers budsjettforhandlinger er disse fjernet, og en økning er dessuten lagt inn i det endelige budsjettforslaget.

Åpner Armfeldt-museum i Haltdalen
  • Nyheter

I forbindelse med 300-årsmarkeringen siden general Carl Gustaf Armfeldt og Karolinerhæren herjet i Trøndelag, planlegger Holtålen kommune i samarbeid med Museene i Sør-Trøndelag (MiST) å åpne et permanent Armfeldtmuseum i Gammelgården i Haltdalen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE