Stor militær aktivitet på fylkesvei 705 i dag

Det er kjøretøy av denne typen som kan påtreffes langs veien mellom Stjørdal-Selbu-Tydal og Røros i ettermiddag. FOTO: Heimevernet

Flere kolonner med feltvogner skal forflyttes fra Størdal til Røros i løpet av mandagen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

I forbindelse med HV-øvelsen som nå starter, har det kommet melding om kolonnekjøring av feltvogner på fv 705 fra Stjørdal til Røros etter klokken 12 i dag. Det vil være flere puljer utover ettermiddagen og kvelden og disse vil ha en maksfart på 50 km/h - noe som vil gi en del trafikale utfordringer.

– Men kolonnene vil kjøre ut og slippe sivil trafikk forbi med jevne mellomrom, sier Rune Sævik, presse- og informasjonsoffiser i Trøndelag heimevernsdistrikt 12. Han oppfordrer likevel trafikkanter å påregne litt ekstra tid og ikke ta unødige sjanser i trafikken i forbindelse med forbikjøring.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Påskehare i Tydal
  • Nyheter

Tydal kommunes påskehare gjemmer påskeegg rundt omkring i kommunen. Nå kan alle delta i jakten på påskeeggene - i hele påska!

Tydal stenger scooterløyper
  • Nyheter

Rekreasjons- og isfiskeløypene til Essand og Nesjøen i Tydal blir stengt lørdag og søndag.

Motorferdsel-støtte fra Selbu
  • Nyheter

Senterpartiets forslag om å endre forskriften for motorferdsel i utmark og islagt vassdrag får bred politisk støtte fra Selbu.

 
Fredag er påskas store bulkedag
  • PÅSKE

Fredag før påskeuka er den store utfartsdagen. I fjor ble det meldt inn 1300 bilskader på denne dagen.

Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE