Stor militær aktivitet på fylkesvei 705 i dag

Stor militær aktivitet  på fylkesvei 705 i dag

Det er kjøretøy av denne typen som kan påtreffes langs veien mellom Stjørdal-Selbu-Tydal og Røros i ettermiddag. FOTO: Heimevernet

Flere kolonner med feltvogner skal forflyttes fra Størdal til Røros i løpet av mandagen.

I forbindelse med HV-øvelsen som nå starter, har det kommet melding om kolonnekjøring av feltvogner på fv 705 fra Stjørdal til Røros etter klokken 12 i dag. Det vil være flere puljer utover ettermiddagen og kvelden og disse vil ha en maksfart på 50 km/h - noe som vil gi en del trafikale utfordringer.

– Men kolonnene vil kjøre ut og slippe sivil trafikk forbi med jevne mellomrom, sier Rune Sævik, presse- og informasjonsoffiser i Trøndelag heimevernsdistrikt 12. Han oppfordrer likevel trafikkanter å påregne litt ekstra tid og ikke ta unødige sjanser i trafikken i forbindelse med forbikjøring.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

– Veldig stramt
  • Nyheter

Rådmann Marius Jermstad om Holtålenbudsjettet 2018

Mange fylkesveier utbedret
  • Nyheter

Fylkesvei 30 mellom Støren og Singsås og fylkesvei 531 mellom Sundet og Galåa er blant veiene som er utbedret i sommer og høst.

Bilfører til sykehus
  • Nyheter

Føreren av en personbil ble sendt til St. Olavs hospital for undersøkelse etter at bilen han kjørte rullet rundt tirsdag kveld.

 
Kvalme og ryggsmerter kan være hjerteinfarkt

Kvinner med diabetes har markant større risiko for å få hjerteproblemer enn andre kvinner. Og symptomene kan være vanskelige å tolke. 14. november er Verdens diabetesdag.

Fikk tilslaget på Kvithamar
  • Nyheter

Stjørdal kommune fikk tilslaget på Kvithamar forsøksgård.

LED-lyspærene overtar
  • Nyheter

Energisparende LED-lys tar nå fullstendig over for halogenpærer og lysrør. De er mer miljøvennlige og mindre brannfarlige enn tradisjonelle lyspærer.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE