Glatt!

GLATT: Politiet advarer mot svært glatte veger i Sør-Trøndelag lørdag formiddag. FOTO: Per Magne Moan

- Kjør forsiktig! Hvis du ikke absolutt må kjøre bil i dag, så la den stå, er oppfordring fra vegtrafikksentralen. Også politiet advarer mot svært glatte veger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.12.2017 kl 16:19

Nea Radio
Nea Radio

- Regn, underkjølt regn og svært glatte veger- Det er rapportene fra flere steder i Trøndelag.

To personer er bekreftet omkommet i en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E6 ved Heimsjøen i Snåsa. Også andre steder har det vært utforkjøringer og trafikkuhell. To biler frontkolliderte på Fv 17 ved Skage i Namdalen. En satt fastklemt, og to personer ble kjørt vekk i ambulanse, melder politiet på twitter.

Underkjølt regn

- Entreprenørene er klar over at det er glatt. De er allerede ute og strør, men underkjølt regn gjør det svært vanskelig fra morgenen i dag, sier Ingvild Stabell Bredeland ved Vegtrafikksentralen til Nea Radio. - Hvis du ikke absolutt må kjøre bil i dag, så la den stå, er oppfordringa hennes.

Lyttere har ringt Nea Radio og fortalt om ekstremt glatte veger i Selbu. - Speilblankt på 705 fra Selbu til Hilmobrua, litt bedre jo lenger opp en kommer, forteller en lytter.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE