Glatt!

GLATT: Politiet advarer mot svært glatte veger i Sør-Trøndelag lørdag formiddag. FOTO: Per Magne Moan

- Kjør forsiktig! Hvis du ikke absolutt må kjøre bil i dag, så la den stå, er oppfordring fra vegtrafikksentralen. Også politiet advarer mot svært glatte veger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.12.2017 kl 16:19

Nea Radio
Nea Radio

- Regn, underkjølt regn og svært glatte veger- Det er rapportene fra flere steder i Trøndelag.

To personer er bekreftet omkommet i en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E6 ved Heimsjøen i Snåsa. Også andre steder har det vært utforkjøringer og trafikkuhell. To biler frontkolliderte på Fv 17 ved Skage i Namdalen. En satt fastklemt, og to personer ble kjørt vekk i ambulanse, melder politiet på twitter.

Underkjølt regn

- Entreprenørene er klar over at det er glatt. De er allerede ute og strør, men underkjølt regn gjør det svært vanskelig fra morgenen i dag, sier Ingvild Stabell Bredeland ved Vegtrafikksentralen til Nea Radio. - Hvis du ikke absolutt må kjøre bil i dag, så la den stå, er oppfordringa hennes.

Lyttere har ringt Nea Radio og fortalt om ekstremt glatte veger i Selbu. - Speilblankt på 705 fra Selbu til Hilmobrua, litt bedre jo lenger opp en kommer, forteller en lytter.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Bil kolliderte med stolpe i Selbu

Tre personer var i bilen. Ingen skal være alvorlig skadd.

Lars Sollie spiller under hele Rørosmartnan

En av martnas mange artister besøkte Nea Radio i mellom spilleoppdragene.

- Lei ut campingvogna di!
  • Nyheter

Skyttercampansvarlig for Landsskytterstevnet 2018, Ole Petter Sætnan, har en bønn til campingvogneiere i distriktet. Lei ut vogna di under Landsskytterstevnet!

 
Snart kan du kjøpe kjøpe en andel i RørosBanken
  • Nyheter

Styret i RørosBanken har vedtatt forslag om etablering av eierandelskapital ved utstedelse av egenkapitalbevis gjennom en garantert emisjon.

USS med folkespleis i ulvesaken
  • Nyheter

Landsstyret i USS (Utmarkskommunenes sammenslutning) åpner for økonomisk støtte til rettssakene om ulv. WWF (Verdens naturfond) har tatt ut søksmål mot Staten for å stanse lisensfelling av ulv, og USS blir nå partshjelper for staten.

Nytt pukkverk på Lia i Trondheim
  • Nyheter

Franzefoss bygger nytt pukkverk på Lia i Trondheim. Det nye anlegget er dimensjonert til å ha en inngående kapasitet på 500 tonn i timen, en dobling sammenliknet med det gamle verket.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE