Flere tusen mistet bredbåndet

Flere tusen mistet bredbåndet

 

Både internett- og tv-signal borte for mange i blant annet Gauldalen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.10.2017 kl 00:00

Like etter klokken 20 onsdag kveld mistet flere tusen både internett- og tv-signalet i flere kommuner sør for Trondheim.

- Det som har skjedd, er at en stolpe er blitt revet ned langs E39 mellom Heimdal og Melhus. Vi tror den er blitt kjørt ned, sier Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor til Adresseavisen.

Krokan sier at feilen rammer Telenors bredbåndskunder i Rennebu, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun og Klæbu. Bare i Melhus er over 1700 kunder rammet.

I tillegg har 2000 kunder av Canal Digital Kabel mistet tv-forbindelsen. Adresseavisen skriver at det kan ta hele natta å utbedre skaden.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

 
Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse