Flere tusen mistet bredbåndet

Flere tusen mistet bredbåndet

 

Både internett- og tv-signal borte for mange i blant annet Gauldalen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.10.2017 kl 00:00

Like etter klokken 20 onsdag kveld mistet flere tusen både internett- og tv-signalet i flere kommuner sør for Trondheim.

- Det som har skjedd, er at en stolpe er blitt revet ned langs E39 mellom Heimdal og Melhus. Vi tror den er blitt kjørt ned, sier Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor til Adresseavisen.

Krokan sier at feilen rammer Telenors bredbåndskunder i Rennebu, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun og Klæbu. Bare i Melhus er over 1700 kunder rammet.

I tillegg har 2000 kunder av Canal Digital Kabel mistet tv-forbindelsen. Adresseavisen skriver at det kan ta hele natta å utbedre skaden.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

 
Sa ja til helse- og omsorgssenter
  • Nyheter

Røros kommunestyre vedtok torsdag kveld å starte arbeidet med bygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter. Bygget skal gi 24 heldøgns omsorgsplasser og 21 sykehjemsplasser, og netto byggekostnad er beregnet til 163 millioner kroner.

Kommentarer etter budsjettmøtet

Tore Børresen er mest skuffet over at det ikke blir ny Storhelg i Hovet, men glad for gjennomslag på at Holtålen skal bli en JA-kommune.

Stor enighet om budsjettet
  • Nyheter

Men opposisjonen var misfornøyde med prosessen da Stjørdal kommunestyre skulle behandle forslaget for 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE