Early Birds nå også på Røros

Early Birds nå også på Røros

 

Gjør som mange andre trønderske kommuner og arrangerer trimtur den første fredagen i hver måned.

Stadig flere trønderske kommuner har blitt med på den måntlige trimturen Early Birds.

Det handler om å samles og komme i aktivitet til et eventuelt ski-VM til Trondheim i 2023, og prosjektet er igangsatt av søkerkomiteen.

Nå blir også Røros med på opplegget og den aller første trimturen går av stabelen fredag morgen.

Oppmøte er på Nilsenhjørnet klokken 6:30 for 15 minutters tur en vei - og 15 minutter tilbake. Etterpå spanderer RørosBanken frokost på Bakeriet.

Planen er at Røros nå følger de andre Early Birdskommunene med morgentur den første fredagen i måneden utover høsten og vinteren.

Rørosordfører Hans Vintervold er en av deltagerne fredag morgen. Han lovet å stille allerede fra kommunestyrets talerstol i forrige uke. Men fargerike tights, det får nok de frammøtte ikke se ordføreren i:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Stjal penger fra butikk
  • Nyheter

Politiet jakter på tre personer som stjal penger fra Husfliden på Røros tirsdag.

Flere får «juleallergi»
  • Nyheter

Juletrær, julestjerner, levende lys og gamle nisser hører jula til, men ikke alle tradisjoner er like allergivennlige. Nærmere 660.000 nordmenn plages av symptomer som tett, rennende og irritert nese, kløe og tung pust i jula.

Solhjell blir WWF-sjef
  • Nyheter

Nina Jensens etterfølger er klar: Tidligere SV-nestleder Bård Vegar Solhjell overtar som generalsekretær i WWF Verdens naturfond. Han tiltrer 1. mars neste år.

 
Håper på hall i Hommelvik
  • Nyheter

Formannskapets er enige om det skal bygges ny idrettshall i Hommelvik og ikke en basishall på Vikhammer. Malvik ungdomsråd håper at kommunestyret går for nettopp den løsningen når saken nå skal opp til behandling.

Liten nedgang i november
  • Nyheter

Flere kanselleringer gir færre passasjerer ved Røros Lufthavn.

88-92 ulver registrerte i Norge så langt i år
  • Nyheter

Vinterens registrering av ulv i Norge er godt i gang. Det er så langt registrert 88-92 ulver innenfor landets grenser og 11-13 ulvekull fordelt på helnorske revir og grenserevir mot Sverige.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE