Early Birds nå også på Røros

Early Birds nå også på Røros

 

Gjør som mange andre trønderske kommuner og arrangerer trimtur den første fredagen i hver måned.

Stadig flere trønderske kommuner har blitt med på den måntlige trimturen Early Birds.

Det handler om å samles og komme i aktivitet til et eventuelt ski-VM til Trondheim i 2023, og prosjektet er igangsatt av søkerkomiteen.

Nå blir også Røros med på opplegget og den aller første trimturen går av stabelen fredag morgen.

Oppmøte er på Nilsenhjørnet klokken 6:30 for 15 minutters tur en vei - og 15 minutter tilbake. Etterpå spanderer RørosBanken frokost på Bakeriet.

Planen er at Røros nå følger de andre Early Birdskommunene med morgentur den første fredagen i måneden utover høsten og vinteren.

Rørosordfører Hans Vintervold er en av deltagerne fredag morgen. Han lovet å stille allerede fra kommunestyrets talerstol i forrige uke. Men fargerike tights, det får nok de frammøtte ikke se ordføreren i:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

 
Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse