Dorthea kan bli leder i senterungdommen

Dorthea kan bli leder i senterungdommen

I dag kan Dorthea Elverum fra Stjørdal bli valgt som fylkesleder i Trøndelag Senterungdom.

I dag kan Dorthea Elverum bli første leder i Trøndelag Senterungdom.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.09.2017 kl 12:24

I dag, lørdag, skal Trøndelag Senterungdom holde sitt første fylkesårsmøte. Valgkomiteen har lagt frem sin innstilling til det første fylkesstyret i Trøndelag Senterungdom hvor Dorthea Elverum (21) fra Stjørdal er innstilt som fylkesleder.

–Glad og ydmyk

–Jeg er svært glad og ydmyk for å bli innstilt som leder for Trøndelag Senterungdom. Det er et verv jeg har stor respekt for. Det å skulle være lagleder for det største fylkeslaget i Senterungdommen er en svært spennende og givende rolle, sier Dorthea Elverum.

– Dorthea har vist seg som et stort politisk talent i de to årene hun har vært fylkesleder i Nord-Trøndelag. Hun har store ambisjoner for det nye fylkeslaget og valgkomiteen er overbeviste om at hun vil være en god leder for senterungdommer i Trøndelag» sier valgkomiteens leder Ada Arnstad.

– Innstillingen er satt sammen for at begge de tidligere fylkeslagene skal være godt representert. Vi tror dette er et styre som vil arbeide for god muligheter i by og bygd i hele Trøndelag, fortsetter Arnstad.

Elverum får med seg to representanter fra Sør-Trøndelag Senterungdom i ledelsen, Bent-Joacim Bentzen som politisk nestleder og Vegard Frøseth Fenes som organisatorisk nestleder.

Trenger tydelig senterungdomslag

– Det nye trøndelagsfylket trenger et sterkt og tydelig senterungdomslag som kjemper ungdom i hele den nye regionen. Jeg håper fylkesårsmøtet gir meg tillit til å gjøre jobben som lagleder, sier Dorthea Elverum.

Innstilling til nytt fylkesstyre:
Fylkesleder Dorthea Elverum Fra Stjørdal
Politisk nestleder Bent-Joacim Bentzen Fra Trondheim
Organisatorisk nestleder Vegard Frøseth Fenes Fra Trondheim
1. styremedlem Astrid Laugen Fra Foldereid
2. styremedlem Eline Stene Fra Selbu
3. styremedlem Ingrid Vangstad Fra Steinkjer
4. styremedlem Henrik Myhr Fra Stjørdal
5. styremedlem Mari Storm Myrmæl Fra Å, Meldal
1. varamedlem Petter Vesterdal Fra Steinkjer
2. varamedlem Oda Margrete Graneng Fra Lysøysund, Bjugn
3. varamedlem Karen Elverum Fra Stjørdal
4. varamedlem Henning Røyneberg Fra Sola

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

 
Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse