Rallycross in Hell trenger frivillige

Rallycross in Hell trenger frivillige

Funksjonærsjef Katarina Sederholm Hoff og sjef for ytre sikkerhet Terje Nordgård gleder seg til å samarbeide med mange hundre frivillige under VM-festen på Lånkebanen. De trenger likevel flere til hele helgen 9.-11. juni. FOTO: Rallycross in Hell

Trenger flere hundre frivillige funksjonærer til fartsfylt VM-fest 9.-11. juni.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.02.2017 kl 09:25

- Ta kontakt du som ønsker å være med på å lage nok et uforglemmelig fartssirkus under VM og EM-runden i rallycross på Lånkebanen, sier funksjonærsjef Katarina Sederholm Hoff.

- Vi har en del frivillige med fra tidligere år. Likevel trenger vi mange fler. Vi ønsker oss funksjonærer fra hele Midt-Norge, i alle aldre og alle typer mennesker. Vi trenger alt fra folk til vakthold, renhold, sikkerhet og rydding - for å nevne noe. De som blir med på laget får bli med på selve opplevelsen under VM-runden, samt at alle funksjonærer får t-skjorte og billett til konserten lørdag kveld, sier funksjonærsjef Katarina Sederholm Hoff.

Her blir det store muligheter for å treffe på sjåfører som Petter Solberg, Andreas Bakkerud og kanskje treffer du på Ken Block?

Frivillige bør være over 18 år, men Hoff sier at ungdom under 18 år også skal få oppgaver under VM-runden.

Se bildet større

Tommy Rustad kjører også i år for det skotske laget Albatec Racing og stiller til EM-kjøring på Lånke. FOTO: Foto: Rallycross in Hell

Tommy Rustad kommer til kick off

Alle funksjonærer inviteres til en spennende kick off på Scandic Hell hotell den 22. februar. Der kommer blant annet Tommy Rustad for å snakke med funksjonærene. Rustad kjører også i år for det skotske laget Albatec Racing og stiller til EM-kjøring på Lånke. Rustad og lagkameratene kjører Peugeot 208 RX Supercar, nybygde for sesongen. Dette blir det mulig å høre mer om på kick off på Hell!

- Det er viktig og helt nødvendig, også for denne sporten, at folk stiller på dugnad. Det er selve bærebjelken for et vellykka arrangement. Nå har det vært tradisjon for veldig godt arrangement på Lånkebanen så det er viktig for oss sjåfører også at det fortsetter slik. Derfor er vi helt avhengige av at frivillige stiller opp. Jeg lever og ånder for denne sporten, bedyrer Rustad.

- Her blir det også avduking av Tore Kristoffersens nye supercar. Den ferdigstilles for sesongen i disse dager. I tillegg til bevertning kan det også skje noen overraskelser, smiler Hoff lurt.

Siste nytt i Nyheter

Nea Radio setter norgesrekord
  • Nyheter

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

Blir ny daglig leder i Røros idrettslag
  • Nyheter

Anne Luksengård Mjelva er ansatt som daglig leder i Røros Idrettslag. Hun starter i jobben 1. november.

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

 
Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse