ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Rallycross in Hell trenger frivillige

Funksjonærsjef Katarina Sederholm Hoff og sjef for ytre sikkerhet Terje Nordgård gleder seg til å samarbeide med mange hundre frivillige under VM-festen på Lånkebanen. De trenger likevel flere til hele helgen 9.-11. juni. Foto: Rallycross in Hell

Trenger flere hundre frivillige funksjonærer til fartsfylt VM-fest 9.-11. juni.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.02.2017 kl 09:25

ANNONSE
Annonse

- Ta kontakt du som ønsker å være med på å lage nok et uforglemmelig fartssirkus under VM og EM-runden i rallycross på Lånkebanen, sier funksjonærsjef Katarina Sederholm Hoff.

- Vi har en del frivillige med fra tidligere år. Likevel trenger vi mange fler. Vi ønsker oss funksjonærer fra hele Midt-Norge, i alle aldre og alle typer mennesker. Vi trenger alt fra folk til vakthold, renhold, sikkerhet og rydding - for å nevne noe. De som blir med på laget får bli med på selve opplevelsen under VM-runden, samt at alle funksjonærer får t-skjorte og billett til konserten lørdag kveld, sier funksjonærsjef Katarina Sederholm Hoff.

Her blir det store muligheter for å treffe på sjåfører som Petter Solberg, Andreas Bakkerud og kanskje treffer du på Ken Block?

Frivillige bør være over 18 år, men Hoff sier at ungdom under 18 år også skal få oppgaver under VM-runden.

Tommy Rustad kjører også i år for det skotske laget Albatec Racing og stiller til EM-kjøring på Lånke. Foto: Foto: Rallycross in Hell

Tommy Rustad kommer til kick off

Alle funksjonærer inviteres til en spennende kick off på Scandic Hell hotell den 22. februar. Der kommer blant annet Tommy Rustad for å snakke med funksjonærene. Rustad kjører også i år for det skotske laget Albatec Racing og stiller til EM-kjøring på Lånke. Rustad og lagkameratene kjører Peugeot 208 RX Supercar, nybygde for sesongen. Dette blir det mulig å høre mer om på kick off på Hell!

- Det er viktig og helt nødvendig, også for denne sporten, at folk stiller på dugnad. Det er selve bærebjelken for et vellykka arrangement. Nå har det vært tradisjon for veldig godt arrangement på Lånkebanen så det er viktig for oss sjåfører også at det fortsetter slik. Derfor er vi helt avhengige av at frivillige stiller opp. Jeg lever og ånder for denne sporten, bedyrer Rustad.

- Her blir det også avduking av Tore Kristoffersens nye supercar. Den ferdigstilles for sesongen i disse dager. I tillegg til bevertning kan det også skje noen overraskelser, smiler Hoff lurt.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Kun detaljer mangler før lokalmatutdanning på Røros er på plass

Kun detaljer mangler før lokalmatutdanning på Røros er på plass

NOKUT vil etter all sannsynlighet godkjenne fagplanen for fagskoletilbudet «Verdiskaping i lokalmat» når noen merknader påpekt i tilbakemeldingen blir rettet opp.

Halv meter lavere vannstand enn normalt i Aursunden

Halv meter lavere vannstand enn normalt i Aursunden

Den tørre sommeren har ført til at vannstanden i Aursunden er lavere enn normalt.

Derfor kildesorterer ikke trøndere avfallet sitt

Derfor kildesorterer ikke trøndere avfallet sitt

- Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunskyldningene trønderne bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.

Skadefelling av ulv i Nord-Østerdal

Skadefelling av ulv i Nord-Østerdal

Klima- og miljødepartementet gir 500.000 kroner ekstra til å dekke utgiftene til skadefelling av ulv i Nord-Østerdal. Pengene tildeles gjennom Fylkesmannen i Hedmark.

Sett syk eller død fisk?

Sett syk eller død fisk?

Vassføringa i elvene i Trøndelag skrumper, og langtidsvarselet er uten nedbør. Mange elver har ekstremt lav vannføring. Når forholdene er som nå, kan det av flere årsaker bli problemer for laks og sjøørret.

Første F-35 i lufta over Røros

Første F-35 i lufta over Røros

Se den unike videoen av det første F-35 jagerflyet som passerte lavt over Røros Lufthavn i dag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE