Harlekin spiller inn låter

Harlekin spiller inn låter

FOTO: Andreas Reitan

Stjørdalsbandet Harlekin lanserer nå første låt: Kæmpingliv, hør den her!

Stjørdalsbandet Harlekin startet opp i 2006 og er i år fortsatt et meget aktivt band. Harlekin består av seks ivrige herrer som nå har fått platekontrakt med Tylden og CO, første låt "kæmpingliv" er allerede spillt inn. Hør reportasjen og låta i innslaget under.

Harlekin består av Tore Rønsåsbjørg (gitar og vokal), Roy Betten (gitar og kor), Vegard Fossen (steelgitar), Odd Annar Aasan (trommer) og Morgen Husby (bass).

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Boktipset
  • Kultur

Novellesamlinga Oscar Wildes Heis av Lars Saabye Christensen er dagens boktips av bibliotekar Sigrun Selboe.

Ærefullt samfunnsoppdrag
  • Nyheter

Både Tommy Reinås (MDG) og Rune Krogh (Sp) syntes det er flott å være blant de 78 som skal representere trønderne i det nye Trøndelag fylkesting.

 
Sandvik formelt valgt som fylkesordfører
  • Nyheter

Tore O. Sandvik (Ap) er nå formelt valgt inn som fylkesordfører i Trøndelag. Varaordfører for det nye storfylket blir Tomas Iver Hallem (Sp).

Skogdag med fokus på ungtrær
  • Nyheter

Tirsdag arrangerte Nidaros Skogforum skogdag på Jervskogen og der var representanter fra skogdrifta i alle regionens kommuner til stede.

Feiret avtroppende fylkesmann
  • Nyheter

Tirsdag ble Brit Skjelbreds avgang som historiens siste fylkesmann i Sør-Trøndelag feiret med pomp og prakt i Erkebispegården i Trondhiem.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse