Riis Bilglass blir ny hovedsponsor

Riis Bilglass blir ny hovedsponsor

LS2018: Riis Bilglass blir ny hovedsponsor under landsskytterstevnet på Stjørdal neste år. – Det er inspirerende å jobbe sammen med slike folk, sier sponsoransvarlig, Lisbeth Gederaas. FOTO: Anne Gundersen

LS 2018 har inngått et samarbeid med Riis Bilglass. Bedriften blir nå en av hovedsponsorene for landsskytterstevnet i Stjørdal neste år.

Riis Bilglass blir ny hovedsponsor for landsskytterstevnet på Stjørdal i august neste år.

– De så verdien av å samarbeide med oss og bestemte seg raskt. Det er inspirerende å jobbe med slike folk, forteller sponsoransvarlig Lisbeth Gederaas. Riis Bilglass blir en av fire hovedsponsorer.

– I tillegg har vi fått med oss NTE som generalsponsor, sier Gederaas.

Saken fortsetter under lydklippet

Lisbeth Gederaas om sponsoravtalen med Riis Bilglass

I rute

Geederaas er godt fornøyd med sponsorinteressen.

– Vi ligger veldig godt an. Et så stort arrangement vil ha en synergieffekt på næringslivet, og det opplever jeg at mange finner interessant, sier hun.

20 000

Under landsskytterstevnet vil hele 20 000 tilreisende innta Stjørdal.

– Det er en dobling av befolkningen og det er klart at det er et kjempeløft vi må ta sammen. Hun forteller at det er fire lokale skytterlag som står bak arrangementet. I tillegg samler hele kommunen seg om å gjøre det kommende stevnet til en opplevelse for alle.

– Vi tenker at sammen er vi sterke og vi skal lage tidenes landsskytterstevne.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Trenger 100 nye ansatte
  • Nyheter

Når det nye Torgkvartalet åpner på Stjørdal andre november står hele 35 000 kvadratmeter, fordelt på 60 butikker, klar for julehandelen.

– En mørk del av vår historie
  • Kultur

Onsdag presenterte Ragnar Kokkvoll boken På flukt for et interessert publikum på Vikhammer bibliotek. – Vi har sett alt for lite på kvinnehistorien i Norge, mener forfatteren.

Demonstrerer tynnsling
  • Kultur

Søndag blir det åpen dag på Mostadmark Jernverk og da kan du oppleve blant annet tynnsling, en gammel teknikk for å gjøre ljåen skarp.

 
Presenterer konsepter for Vikhammer
  • Nyheter

Sentrumsplanen for Vikhammer har vært ute på høring og i neste uke presenteres to alternative konsepter for formannskapet i Malvik kommune.

Klar for tinget!
  • Valg 2017

Høyres andrekandidat for Sør-Trøndelag, Mari Holm Lønseth er sikret plass på stortinget etter valget.

Fornøyd med valgdeltakelsen i Malvik
  • Valg 2017

Ordfører i Malvik, Ingrid Aune (AP), er fornøyd med valgdeltakelsen i hjemkommunen, som lå godt over landsgjennomsnittet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse