Savnede kom til rette i god behold

Savnede kom til rette i god behold

Kom til rette: Det ble mandag ettermiddag satt igang en leteaksjon etter en mann som ble meldt savnet fra Øfsti-området i Stjørdal. Saken fikk et lykkelig utfall og mannen har nå kommet til rette. FOTO: Marit Manfredsdotter

Det ble mandag ettermiddag satt ei gang en leteaksjon etter en mann som ble meldt savnet i Øfsti-området i Stjørdal. Mannen har nå kommet til rette.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.12.2017 kl 21:17

Se bildet større

Savnet: Det er satt i gang søk etter en mann som ikke returnerte fra tur i Øfsti-området i Stjørdal mandag ettermiddag. FOTO: Marit Manfredsdotter

Det var rundt klokka 17.45 mandag ettermiddag at politiet meldte på Twitter at en mann var savnet i Øfsti-området i Stjørdal.

Mannen har nå kommet til rette.

Det ble igangsatt søk etter turgåeren, som hadde vært på Irmahytta i Hegra tidligere på dagen. Han kom ikke tilbake til boligen sin og møtte heller ikke på jobb.

Røde Kors, Norske Redningshunder og politiet dro ut til området.

Rundt klokka 19.00 kunne politiet melde at saken hadde fått et godt utfall.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Liten nedgang i november
  • Nyheter

Flere kanselleringer gir færre passasjerer ved Røros Lufthavn.

88-92 ulver registrerte i Norge så langt i år
  • Nyheter

Vinterens registrering av ulv i Norge er godt i gang. Det er så langt registrert 88-92 ulver innenfor landets grenser og 11-13 ulvekull fordelt på helnorske revir og grenserevir mot Sverige.

Ruta til Nea Radio er tagget
  • Nyheter

Noen har skrevet "Hitler" på glassruta inn til Nea Radios redaksjon på Røros.

 
Optimisme i næringslivet, men..
  • Nyheter

Næringslivets økonomibarometer viser at det fortsatt hersker optimisme i trøndersk næringsliv. Tallene for fjerde kvartal 2017 viser at arbeidsledigheten i regionen er blant de laveste i landet og at de fleste bransjer går godt. Men - det er nedgang i vareeksporten og boligbygginga faller.

Post bare én dag i uka?

Konsernsjef Tone Wille i Posten tror tida med levering av post fem dager i uka nærmer seg slutten.

Vil forsvare ambulansetjenesten i Meråker og Tydal
  • Nyheter

Værnesregionen er bekymret for ambulansetjenestene i Meråker og Tydal.- Vi ser helt klart at en endring i akuttmedisinsk beredskap og transporttjeneste i Tydal eller Meråker vil få ringvirkning for alle de andre kommunene i Værnesregionen og dermed også for det andre helseforetaket, heter det i en u...

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE