Savnede kom til rette i god behold

Kom til rette: Det ble mandag ettermiddag satt igang en leteaksjon etter en mann som ble meldt savnet fra Øfsti-området i Stjørdal. Saken fikk et lykkelig utfall og mannen har nå kommet til rette. FOTO: Marit Manfredsdotter

Det ble mandag ettermiddag satt ei gang en leteaksjon etter en mann som ble meldt savnet i Øfsti-området i Stjørdal. Mannen har nå kommet til rette.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.12.2017 kl 21:17

Nea Radio
Nea Radio
Se bildet større

Savnet: Det er satt i gang søk etter en mann som ikke returnerte fra tur i Øfsti-området i Stjørdal mandag ettermiddag. FOTO: Marit Manfredsdotter

Det var rundt klokka 17.45 mandag ettermiddag at politiet meldte på Twitter at en mann var savnet i Øfsti-området i Stjørdal.

Mannen har nå kommet til rette.

Det ble igangsatt søk etter turgåeren, som hadde vært på Irmahytta i Hegra tidligere på dagen. Han kom ikke tilbake til boligen sin og møtte heller ikke på jobb.

Røde Kors, Norske Redningshunder og politiet dro ut til området.

Rundt klokka 19.00 kunne politiet melde at saken hadde fått et godt utfall.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Tar et felles radioløft

Unikt samarbeid mellom Radio E6 og Nea Radio vil styrke medietilbudet for viktige deler av distrikts-Trøndelag som noen ganger kommer litt i skyggen av byene.

Selbu-sjokolade til Japans statsminister
  • Nyheter

Statsminister Erna Solberg hadde med seg sjokolade fra Jentene på Tunet i Selbu som Valentins-gave til sin japanske statsminister-kollega.

Halv pris med brukt stål
  • Nyheter

Ombruk av stålkonstruksjoner kan gi lokale jobber og drastiske kutt i utslipp av klimagasser. Det kan også vise seg å være god butikk, ifølge en rapport som stammer fra et innovasjonsprosjekt i bygg- og anleggsbransjen.

 
- Vil kutte smålig kutt
  • Nyheter

Fylkesrådmannen vil kutte en kvart million i bevilgningen til Ungt Entreprenørskap. Med støtte fra Frp og Venstre vil Høyre fjerne kuttet.

Ny bryggerimester på Røros
  • Nyheter

Jones Mikkelsen skal styre humle og malt framover.

Ekstraordinær båndtvang i Røros
  • Nyheter

Mye snø gjør det svært utfordrende og belastende for hjorteviltet i kommunen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE