Savnede kom til rette i god behold

Kom til rette: Det ble mandag ettermiddag satt igang en leteaksjon etter en mann som ble meldt savnet fra Øfsti-området i Stjørdal. Saken fikk et lykkelig utfall og mannen har nå kommet til rette. FOTO: Marit Manfredsdotter

Det ble mandag ettermiddag satt ei gang en leteaksjon etter en mann som ble meldt savnet i Øfsti-området i Stjørdal. Mannen har nå kommet til rette.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.12.2017 kl 21:17

Nea Radio
Nea Radio
Se bildet større

Savnet: Det er satt i gang søk etter en mann som ikke returnerte fra tur i Øfsti-området i Stjørdal mandag ettermiddag. FOTO: Marit Manfredsdotter

Det var rundt klokka 17.45 mandag ettermiddag at politiet meldte på Twitter at en mann var savnet i Øfsti-området i Stjørdal.

Mannen har nå kommet til rette.

Det ble igangsatt søk etter turgåeren, som hadde vært på Irmahytta i Hegra tidligere på dagen. Han kom ikke tilbake til boligen sin og møtte heller ikke på jobb.

Røde Kors, Norske Redningshunder og politiet dro ut til området.

Rundt klokka 19.00 kunne politiet melde at saken hadde fått et godt utfall.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

 
Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

Søndagsåpent under Landsskytterstevnet
  • Nyheter

Kommunestyret i Stjørdal vedtok torsdag kveld at butikkene kan søke om å holde åpent søndag 5. august under Landskytterstevnet. Dog ikke uten debatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE