Mostadmark Utvikling stiftet

Mostadmark Utvikling stiftet

Det første styret i Mostadmark Utvikling, fra venstre i første rekke: Hanne Fredriksli, Ellen Zirr Buaas.
Andre rekke: Stig Oddbjørn Aas, Johannes Støhr, Anne Buhaug og Kristian Rolstad. FOTO: Privat

Mostadmark Utvikling ble formelt stiftet i Mostadmark samfunnshus mandag kveld. Kristian Rolstad ble valgt til organisasjonens første leder.

Tekst:

Publisert:

Mostadmark Utvikling stiftet
Hør intervju med den nyvalgte styrelederen Kristian Rolstad

Nesten 40 møtte opp til stiftelsesmøtet for Mostadmark Utvikling i samfunnshuset mandag kveld. De frammøtte representerte tilsammen ti ulike lag og organisasjoner i bygda.

Mostadmark Utvikling er tenkt som en etterfølger av Mostadmarkutvalget, og målet er å etablere en paraplyorganisasjon for lag og foreninger i bygda.

Kristian Rolstad ble valgt til organisasjonens første leder. Med seg i styret får han Hanne Fredriksli, Ellen Zirr Buaas, Stig Oddbjørn Aas, Johannes Støhr og Anne Buhaug.

- Jeg har store forventninger til etableringa, sier Kristian Rolstad.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

 
Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse