Nå blir det Byfest Stjørdal

Annonserte Byfest: Fra 2017 erstattes Stjørdalsdagene av Byfest Stjørdal. På plakaten står blant annet Jarle Bernhoft og Violet Road. Foto: Anne Gundersen

Stjørdalsdagene får en oppussing. Byfest Stjørdal blir en gedigen folkefest som varer i over en uke og publikum kan blant annet vente seg Jarle Bernhoft og Violet Road.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.02.2017 kl 20:22

Representanter fra forskjellige deler av kulturlivet i Stjørdal var til stede da det ble annonsert at fra 2017 skulle Stjørdalsdagene bli noe helt annet.

– Nå skal vi ha Byfest Stjørdal fra 11. til 20. august, fortalte kultursjef Jarle Førde og sa videre at innvielsen av den nye Byparken utenfor Kimen er en av grunnene til at de nå kan satse stort.

– Her vil vi ha mulighet til å samle svært mange mennesker, noe som betyr at vi kan booke større navn.

Folkefest

Byfest Stjørdal byr på mye av det Stjørdalsdagene tidligere besto av, i tillegg til en rekke nyheter.

– Stjørdalsdagene blir integrert i Byfest. Mye av planleggingen har vi gjort sammen med dem og de som er redd for å miste dette, har ingen ting å frykte, forsikrer han.

– I tillegg vil det komme mye nytt, som for eksempel Dansehelg på Prestmoen og Operagalla i parken i regi av Opera Trøndelag, sier han.
– Dette blir en gedigen folkefest som jeg tror har noe for alle.

Store navn

Lørdag 19. august kommer det mange mener er høydepunktet, nemlig en stor konsert med noen av Norges største artistnavn.

– Først blir det en talentkonsert, og deretter får vi først feinschmecker Jarle Bernhoft og bandet hans, The fashion bruises. Etter det blir det fullt trøkk med Violet Road. Dette tror jeg kan bli stort, mener Førde.

Bredt samarbeid

Førde forteller at kulturetaten i Stjørdal kommune har jobbet tett sammen med forskjellige kulturaktører.
– Men det er ennå tid for å komme med innspill. Her vil vi ha flest mulig på banen.

Norges arrangørkommune

Ordfører Ivar Vigdenes var også blant de tilstedeværende under pressekonferansen.

–Stjørdal skal bli Norges arrangørkommune nummer en. Vi har en helt unik beliggenhet her vi ligger midt i Norge. Vi har stor hotellkapasitet og flotte arenaer vi kan bruke, så her skal det satses stort, sa han.

Siste nytt i Kultur Vis flere

Store endringer i Kulturminnefondet

Store endringer i Kulturminnefondet

Det er slutt på at du må forholde deg til én søknadsfrist for å søke om støtte til ditt kulturminne. Kulturminnefondet innfører nå løpende søknadsfrist på alle sine støtteordninger til bevaring av landets verneverdige kulturminner, skriver Kulturminnefondet i en pressemelding.

Dagens sommergjest er Knut Erling Flataker

Dagens sommergjest er Knut Erling Flataker

Han er Hommelviking, Malviking og han er Trønder. Dagens sommergjest er daglig leder i Trondheimsregionens Friluftsråd, Knut Erling Flataker.

Sirkuset er over for denne gang

Sirkuset er over for denne gang

Over 300 mennesker i en alder fra tre uker til 90, koste seg på Sveian under årets sommerfest.

Sirkusteltet er på plass!

Sirkusteltet er på plass!

Lørdag er det igjen klart for Sommerfest på Sveian i Hommelvik, Norges kanskje best bevarte festivalhemmelighet - enn så lenge.

Sommergjesten: Hilde Kirkvold

Sommergjesten: Hilde Kirkvold

Hilde Kirkvold, ved Kirkvollen Pilegrimsgård i Tydal, er dagens sommergjest i Nea Radio.

Andreas mener noe om sommer

Andreas mener noe om sommer

Annenhver torsdag deler Andreas Vigen (27) det han har på hjertet med Nea Radios lyttere. I dag mener Andreas noe om sommer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...