Endelig løsning for Kvislabakken

Bedre plass: Elevene ved Kvislabakken skole får bedre plass fra høsten av, når en paviljong kommer på plass. – Fantastisk, sier Annette Jensen (KrF) (t.v), – En ok løsning, ikke mer, sier Anja Ristad (SV). FOTO: Anne Gundersen

Kvislabakken skole har lenge slitt med alvorlige plassproblemer. Nå blir det imidlertid en løsning for når skolen starter opp igjen til høsten er en paviljong på plass.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.04.2018 kl 19:00

Nea Radio
Nea Radio

Plassmangelen på Kvislabakken skole i Stjørdal har vært en stor utfordring for både lærere og elever. I lengre tid har man forsøkt å finne en løsning som ikke går utover fremdriften i allerede pågående byggeprosjekt innenfor skolesektoren i kommunen. Under formannskapet torsdag kom så den gode nyheten om at nå skal en paviljong på plass.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Gledelig

Annette Jensen (KrF) er glad for at det nå er funnet en løsning.

– Plassmangelen på Kvislabakken har vært prekær og alternativene vi har sett på har vært kostbare. Nå fant vi heldigvis en løsning hvor utfordringene kan løses på en økonomisk forsvarlig måte, sier hun. Paviljongen har en prislapp på i overkant av to millioner kroner.

– Elever og lærere får nå over 200 flere kvadratmetre å boltre seg på og det er virkelig gode nyheter.

Ok

Anja Ristad (SV) er også glad for at elevene nå får bedre plass.

– Men det beste hadde vært en permanent løsning, det er det ingen tvil om. Paviljong er en ok løsning, ikke mer enn det.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE