En person fortsatt savnet etter brann

Boligen var overtent da brannvesenet kom til stedet. FOTO: Hroar Wold Nordhaug

En enebolig brant ned til grunnen i Stjørdal søndag. En eldre mann er fortsatt savnet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.02.2018 kl 09:32

Nea Radio
Nea Radio

– Vi avventer nå til det blir kaldt nok til å foreta åstedsundersøkelser, og vil primært prøve og lokalisere den savnede personen inne i huset, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Viola Elverum, til NRK.

Nødetatene fikk melding om brannen klokken 17.15 søndag ettermiddag. Da brannvesenet kom til stedet var boligen allerede overtent. Naboer forteller til Bladet at brannen utviklet seg raskt og var eksplosiv.

Brannen oppsto i et boligfelt i Stokkberga i Stjørdal. Det var fare for at brannen skulle spre seg til nabohus, på grunn av kraftig vind, men brannvesenet fikk kontroll.

Flere personer ble evakuert fra boligen og en beboer skal være sendt til sykehus. Tilstanden til personen er foreløpig ukjent.

Siste nytt i Nyheter

Jervejakta avsluttet
  • Nyheter

Åtte felte jerver ble resultatet etter at lisensjakta i rovviltregion 6 ble avsluttet forrige uke. Hele sju av jervene var tisper.

Tydal sier ja til regionsamarbeid
  • Nyheter

Kommunestyret i Tydal vil fortsette samarbeidet i Værnesregionen og er også positiv til det nye Midt-Trøndelag-samarbeidet. Men på èn betingelse.

 Utenlandstrafikken økte
  • Nyheter

Oppdal øker med 31,6 prosent internasjonale gjestedøgn
, og hele Trøndelag opplevde en positiv vekst i antall samlede gjestedøgn fra utlandet mellom januar og desember 2017 sammenlignet med samme periode i 2016.

 
Stiller lånegaranti for Selbuskogen
  • Nyheter

Selbuskogen får 7,5 millioner mer å rutte med når Stjørdal kommune nå garanterer for lån.

Tidenes årsresultat for Stjørdal
  • Nyheter

Dersom de foreløpige tallene som ble lagt fram i kommunestyret torsdag kveld slår til, går Stjørdal med 80 millioner kroner i overskudd for 2017. Det er rekord.

Lanserte ny Leaf
  • Nyheter

Torsdag ble den nye modellen av el-bilen Nissan Leaf lansert hos Trio Bilsenter på Stjørdal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE