Dorthea Elverum skal lede Trøndelag Senterungdom

Dorthea Elverum skal lede Trøndelag Senterungdom

Dorthea Elverum gleder seg til å ta fatt på oppgaven som den første lederen i Trøndelag Senterungdom. FOTO: Andreas Reitan

Dorthea Elverum (20) fra Stjørdal er nyvalgt leder for nye Trøndelag Senterungdom. De to fylkesorganisasjonene i sør og nord slo seg sammen til en på årsmøtet på Selbuskogen Skisenter i helga.

Tekst:

Publisert:

Dorthea Elverum skal lede Trøndelag Senterungdom
- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Dorthea Elverum.

Det har vært kompliserte og nødvendige formelle avklaringer for å slå sammen to politiske ungdomsorganisasjoner til en, skal vi forstå den nyvalgte lederen for det nye Trøndelag Senterungdom.

Dorthea Elverum er ingen politisk nybegynner. Hun har vært medlem av Senterungdommen i seks år og har vært fylkesleder for Senterungdommen i nord-fylket siden 2015. Hun er også kommunestyrerepresentant i heimkommunen Stjørdal.

Dorthea kommer fra Elvran og studerer nå kommunaløkonomi og ledelse ved Nord Universitet i Steinkjer.

I tre måneder i sommer var hun ansatt som trainee i Senterpartiet, der hun jobbet med valgkamp, både fra Oslo og på Norgesturneen til Senterpartiet.

Nå skal hun altså lede nye Trøndelag Senterungdom.

Dorthea Elverum var gjest i studio hos Nea Radio mandag.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

 
Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

90 bøssebærere klar i Røros
  • Nyheter

– Ta ut kontanter før søndagens TV-aksjon, oppfordrer leder for TV-aksjonen i Røros, Bjørn Salvesen.

Statnett ansetter geiter
  • Nyheter

Statnett skal finne ut om geiter kan brukes til å holde vegetasjonen nede under kraftledningene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse