ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Lørdag får Blink pokalen

Trener for Stjørdals-Blink, Are Tronseth. Foto: Knut Erlend Jegersen

Stjørdals-Blink spiller hjemmekamp mot Mosjøen lørdag, hva resultatet blir har absolutt ingenting å si - gutta vinner serien uansett.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.10.2017 kl 22:39

ANNONSE
Annonse

Lørdag mottar Stjørdals Blink pokalen, og det er det håndfaste beviset på at Blinkgutta er årets seriemesteret i 3. divisjon fotball. Laget spiller hjemmekamp mot Mosjøen lørdag, hva resultatet blir har absolutt ingenting å si - gutta vinner serien uansett.

Rett etter kampslutt mellom Blink – Mosjøen lørdag, mottar seriemesterne pokalen fra Norges Fotballforbund. Opprykket til 2.div ble klart allerede 16.sept med 5-1 seieren over Orkla.

Rødtrøyene leder med 17 poengs margin ned til Kolstad to runder før slutt. Mosjøen på sin side rykket forrige runde ned til 4.div. Det er leder i Trøndelag Fotballkrets, Eivind Selven, som vil dele ut pokalen på vegne av NFF. Blink avslutter for øvrig mot Steinkjer på Guldbergaunet lørdag 21.oktober.

Blink har slitt med en del skader de siste ukene, og gikk på et tap borte mot Junkeren i Bodø sist helg, men er oppsatt på å gjøre en god prestasjon mot laget fra Vefsn, forteller trener Are Tronseth:

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik Vis flere

Ingvild Kjerkol er dagens sommergjest

Ingvild Kjerkol er dagens sommergjest

Trump, #metoo og sommerstemning, Ingvil Kjerkol er dagens sommergjest.

– Abboren hører ikke hjemme i Stavsjøen

– Abboren hører ikke hjemme i Stavsjøen

I juni kom det meldinger om at det var fisket abbor i Stavsjøen i Malvik. – Alt tyder på at arten er ulovlig utsatt, mener vannkoordinator i Nea og Nidelven vannområde, Lise Hatten.

– Kornlagrene må tilbake

– Kornlagrene må tilbake

Tidligere nestleder i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Oddvar Vigdenes, mener at tørken er et signal vi må ta på alvor.

Stjørdals grand young man

Stjørdals grand young man

Framtidsplaner og tilbakeblikk står på menyen når ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes, er dagens sommergjest. Og Johnny Cash. Mye Johnny Cash.

Resultater fra Storsjö Cup

Resultater fra Storsjö Cup

Selbu Gutter 16 ble slått ut av Storsjö Cup i semifinalen i dag, mens Ålen G15 gikk videre til finalen i B-sluttspillet og endte på andreplass.

Takket Fides med pizza

Takket Fides med pizza

Fides har stått på for å gjøre klart til Landsskytterstevnet. Hovedkomiteen takket for den snart fullførte innsatsen med pizza og t-skjorter til arbeidsgjengen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE