Lørdag får Blink pokalen

Lørdag får Blink pokalen

Trener for Stjørdals-Blink, Are Tronseth. FOTO: Knut Erlend Jegersen

Stjørdals-Blink spiller hjemmekamp mot Mosjøen lørdag, hva resultatet blir har absolutt ingenting å si - gutta vinner serien uansett.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.10.2017 kl 22:39

Lørdag mottar Stjørdals Blink pokalen, og det er det håndfaste beviset på at Blinkgutta er årets seriemesteret i 3. divisjon fotball. Laget spiller hjemmekamp mot Mosjøen lørdag, hva resultatet blir har absolutt ingenting å si - gutta vinner serien uansett.

Rett etter kampslutt mellom Blink – Mosjøen lørdag, mottar seriemesterne pokalen fra Norges Fotballforbund. Opprykket til 2.div ble klart allerede 16.sept med 5-1 seieren over Orkla.

Rødtrøyene leder med 17 poengs margin ned til Kolstad to runder før slutt. Mosjøen på sin side rykket forrige runde ned til 4.div. Det er leder i Trøndelag Fotballkrets, Eivind Selven, som vil dele ut pokalen på vegne av NFF. Blink avslutter for øvrig mot Steinkjer på Guldbergaunet lørdag 21.oktober.

Blink har slitt med en del skader de siste ukene, og gikk på et tap borte mot Junkeren i Bodø sist helg, men er oppsatt på å gjøre en god prestasjon mot laget fra Vefsn, forteller trener Are Tronseth:

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Olavsfestdagene får mest
  • Kultur

Olavsfestdagene i Trondheim stikker av med mesteparten av festivalstøtten til Trøndelag neste år. Sør-Trøndelag fikk 90 prosent av festivaltilskuddet i Trøndelag da Kulturrådet tildelte midler torsdag.

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
LIVE: Fredagsradio fra Torgkvartalet
  • Direkte

Følg direktesendingen Nea Radio og Fjell-TV har fra Torgkvartalet direkte ved å klikke deg inn på saken her

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Stor enighet om budsjettet
  • Nyheter

Men opposisjonen var misfornøyde med prosessen da Stjørdal kommunestyre skulle behandle forslaget for 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE