Lørdag får Blink pokalen

Lørdag får Blink pokalen

Trener for Stjørdals-Blink, Are Tronseth. FOTO: Knut Erlend Jegersen

Stjørdals-Blink spiller hjemmekamp mot Mosjøen lørdag, hva resultatet blir har absolutt ingenting å si - gutta vinner serien uansett.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.10.2017 kl 22:39

Lørdag mottar Stjørdals Blink pokalen, og det er det håndfaste beviset på at Blinkgutta er årets seriemesteret i 3. divisjon fotball. Laget spiller hjemmekamp mot Mosjøen lørdag, hva resultatet blir har absolutt ingenting å si - gutta vinner serien uansett.

Rett etter kampslutt mellom Blink – Mosjøen lørdag, mottar seriemesterne pokalen fra Norges Fotballforbund. Opprykket til 2.div ble klart allerede 16.sept med 5-1 seieren over Orkla.

Rødtrøyene leder med 17 poengs margin ned til Kolstad to runder før slutt. Mosjøen på sin side rykket forrige runde ned til 4.div. Det er leder i Trøndelag Fotballkrets, Eivind Selven, som vil dele ut pokalen på vegne av NFF. Blink avslutter for øvrig mot Steinkjer på Guldbergaunet lørdag 21.oktober.

Blink har slitt med en del skader de siste ukene, og gikk på et tap borte mot Junkeren i Bodø sist helg, men er oppsatt på å gjøre en god prestasjon mot laget fra Vefsn, forteller trener Are Tronseth:

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Tror budsjettet blir stående

Statssekretær Bjørnar Laabak (FrP) orienterte om kommunesektoren under statsbudsjettkonferansen i Statens Hus i Trondheim torsdag.

– Et godt budsjett for arbeidsplasser i Trøndelag
  • Statsbudsjettet

Regiondirektør i NHO Trøndelag, Tord Lien er stor sett fornøyd med forslaget til statsbudsjett, men skuffet over at det ikke avsettes midler til elektrifisering av Trønderbanen.

Boktipset
  • Kultur

Boka «Arv og miljø» av Vigdis Hjort er dagens boktips fra bibliotekar Sigrun Selboe.

 
Stor satsing på reindriften i statsbudsjettet
  • Statsbudsjettet

Regjeringen foreslår å innføre avgiftsfritak på driftsmidler i reindriften så snart som mulig i 2018. Dette gjelder Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark.

Skuffet over statsbudsjettet
  • Statsbudsjettet

Kommunepolitikerne hadde ved første øyekast ikke mye fint å si om regjeringens forslag til statsbudsjett for 2018. – Jeg blir nesten litt forbanna, sier ordfører i Røros, Hans Vintervold.

Følg budsjettkonferansen direkte
  • Statsbudsjettet

Fylkesmannen i Sør-Trøndelag arrangerer nå budsjettkonferanse der det økonomiske opplegget for kommunesektoren for neste år presenteres. Følg konferansen direkte her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse