Løperne er på vei mot Mostadmark

Løperne er på vei mot Mostadmark

Start: Her går Emil Iversen, Johannes Høsflot, Niklas Dyrhaug og Didrik Tønseth ut fra start i Hommelvik Grand Prix, sammen med 100 andre løpere i de eldste klassene. FOTO: Anne Gundersen

Hommelvik Grand Prix er i full sving og Emil Iversen, Johannes Høsflot, Niklas Dyrhaug og Didrik Tønseth er på vei mot Mostadmark

Løpet er nå i gang og de fremste skistjernene har nå passert Mostadmark Jernverk. Emil Iversen, Johannes Høsflot, Niklas Dyrhaug og Didrik Tønseth er blant de 104 som nå kjemper om seieren i det som er årets siste løp før skisesongen går i gang på Beitostølen.
Saken oppdateres.

Se bildet større

Siste trening: Hommelvik Grand Prix er det siste treningsløpet før skisesongen sparkes i gang på Beitostølen. FOTO: Hrorar Wold Nordhaug

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Stor enighet om budsjettet
  • Nyheter

Men opposisjonen var misfornøyde med prosessen da Stjørdal kommunestyre skulle behandle forslaget for 2018.

Nea Radio til Stjørdal

Nea Radio flyttet denne uka inn i nye lokaler i Stjørdal sentrum. Det feirer radiostasjonen med ei storstilt direktesending fra Torgkvartalet fredag.

Avvikler gratis trafikalt grunnkurs
  • Nyheter

Kommunestyret i Stjørdal vedtok i dag å avvikle ordningen med gratis trafikalt grunnkurs i ungdomsskolen. – Tragisk for trafikksikkerheten, sier arbeiderpartiets Kåre Børseth.

 
Presenterte budsjettforslag
  • Nyheter

Basishaller, økt satsning på barnehager, oppstart for bygging av Hegra Barneskole og planer for et helsehus er en del av budsjettet posisjonen presenterer for kommunestyret torsdag.

Luciadagen på Torgkvartalet

Onsdag formiddag kunne ansatte og besøkende se og høre barn fra familiebarnehagene synge i gangene på Torgkvartalet.

Kundene gir julestemningen!
  • Julekalender

Bak den 13. luka i kalenderen er det Jan Sakshaug Sport AS som skjuler seg og i følge Aud Sakshaug er det kundene som bidrar aller mest til julestemningen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE