Kvitter presenterer favoritter

Kvitter presenterer favoritter

Helaften: Det inviters til helaften når Kvitter fra Knotten presenterer sine favoritter i Bruket Kulturhus i Hommelvik lørdag. Fra høyre: Aina Kristiansen, Rakel Sivertsen og Maria Tuff fra Marias Kjøkken. FOTO: Anne Gundersen

Lørdag blir det storfest i Bruket kulturhus i Hommelvik. Da inviterer Kvitter fra Knotten sine favoritter for å presentere årets helaften.

Kvitter fra Knotten er navnet på revygruppa fra Hommelvik som består av Aina Kristiansen, Rakel Sivertsen og Marit Hammer. Trioen har hatt stor suksess med forestillinger som tar utgangspunkt i Kristiansen og Sivertsens felles aner fra Husmannsplassen Knotten ved Jervskogen skisenter.

– Vi skal selvsagt ha med noen av våre kjente nummer, men det blir også mye nytt å se, lover Rakel Sivertsen.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Mannfolk

Kvitter fra Knotten har invitert med seg en rekke gjester.

– Blant annet er brødrene Bjørn og Trygve Stuevold med og det er også aktører fra Lånkerevyen på plass, sier Aina Kristiansen. Selvsagt er også Hommelvikrevyen representert.

– Vi har bare invitert mannfolk, fordi vi ønsker å skinne mest selv, sier Sivertsen som ikke frykter konkurranse fra "Turid" i Bjørn Stuevolds skikkelse.

– Hun tar oss ikke på utseendet, ler hun.

Lett

De avslører at det var en smal sak å lokke med seg mannfolka.

– En kommer tidlig hjem fra syden og en annen har utsatt en hofteoperasjon. Gutta i Lånkerevyen kommer hit for å gjøre et nummer, fraktes tilbake til Trudvang for å stå på scenen der og kommer så til Bruket igjen, sier Kristiansen.

– En kommer helt fra Fitjar på vestlandet, supplerer Sivertsen.

Helaften

Damene lover en helaften av de sjeldne.

– Allerede i foyeren vil publikum bli møtt av hjertevarme svensktoppar fra Ole Torsteins, bestående av Torstein Fosmo og Ole Marius Holden. Og når det gjelder servering skorter det heller ikke. Maria Tuff fra Marias Kjøkken er nemlig Rakel Sivertsens søster og dermed stiller også hun opp for å sørge for at mager mettes på det mest utsøkte vis.

– Dette blir en kveld å virkelig få med seg, lover Rakel Sivertsen.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Presenterte budsjettforslag
  • Nyheter

Basishaller, økt satsning på barnehager, oppstart for bygging av Hegra Barneskole og planer for et helsehus er en del av budsjettet posisjonen presenterer for kommunestyret torsdag.

Luciadagen på Torgkvartalet

Onsdag formiddag kunne ansatte og besøkende se og høre barn fra familiebarnehagene synge i gangene på Torgkvartalet.

Kundene gir julestemningen!
  • Julekalender

Bak den 13. luka i kalenderen er det Jan Sakshaug Sport AS som skjuler seg og i følge Aud Sakshaug er det kundene som bidrar aller mest til julestemningen.

 
Endelig mast i Mostadmark
  • Nyheter

Nå er det 4G-dekning over hele Mostadmark

Piratkopier under norske juletrær
  • Nyheter

Store mengder piratkopier fra useriøse nettbutikker sendes daglig til norske forbrukere.

Influensatopp ventet etter jul
  • Nyheter

Forekomsten av influensa vil øke mot jul, men det er trolig ikke før etter nyttår det store utbruddet kommer. Det viser en ny rapport fra Folkehelseinstituttet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE