Kvitter presenterer favoritter

Helaften: Det inviters til helaften når Kvitter fra Knotten presenterer sine favoritter i Bruket Kulturhus i Hommelvik lørdag. Fra høyre: Aina Kristiansen, Rakel Sivertsen og Maria Tuff fra Marias Kjøkken. FOTO: Anne Gundersen

Lørdag blir det storfest i Bruket kulturhus i Hommelvik. Da inviterer Kvitter fra Knotten sine favoritter for å presentere årets helaften.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Kvitter fra Knotten er navnet på revygruppa fra Hommelvik som består av Aina Kristiansen, Rakel Sivertsen og Marit Hammer. Trioen har hatt stor suksess med forestillinger som tar utgangspunkt i Kristiansen og Sivertsens felles aner fra Husmannsplassen Knotten ved Jervskogen skisenter.

– Vi skal selvsagt ha med noen av våre kjente nummer, men det blir også mye nytt å se, lover Rakel Sivertsen.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Mannfolk

Kvitter fra Knotten har invitert med seg en rekke gjester.

– Blant annet er brødrene Bjørn og Trygve Stuevold med og det er også aktører fra Lånkerevyen på plass, sier Aina Kristiansen. Selvsagt er også Hommelvikrevyen representert.

– Vi har bare invitert mannfolk, fordi vi ønsker å skinne mest selv, sier Sivertsen som ikke frykter konkurranse fra "Turid" i Bjørn Stuevolds skikkelse.

– Hun tar oss ikke på utseendet, ler hun.

Lett

De avslører at det var en smal sak å lokke med seg mannfolka.

– En kommer tidlig hjem fra syden og en annen har utsatt en hofteoperasjon. Gutta i Lånkerevyen kommer hit for å gjøre et nummer, fraktes tilbake til Trudvang for å stå på scenen der og kommer så til Bruket igjen, sier Kristiansen.

– En kommer helt fra Fitjar på vestlandet, supplerer Sivertsen.

Helaften

Damene lover en helaften av de sjeldne.

– Allerede i foyeren vil publikum bli møtt av hjertevarme svensktoppar fra Ole Torsteins, bestående av Torstein Fosmo og Ole Marius Holden. Og når det gjelder servering skorter det heller ikke. Maria Tuff fra Marias Kjøkken er nemlig Rakel Sivertsens søster og dermed stiller også hun opp for å sørge for at mager mettes på det mest utsøkte vis.

– Dette blir en kveld å virkelig få med seg, lover Rakel Sivertsen.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

– Men bremseren er det ingen som tenker på
  • Sport

Peder Persson lurer på hvorfor noen i hele tatt velger å satse på å bli bremser i 2-erbob.

Reidar ble hedret på Gofotfestivalen
  • Kultur

Over 5000 timer på scenen og dobbelt så mange timer på vegen, 50 år som gitarist og han er still going strong med syv orkester. Han kjører fra øvelse til øvelse nesten hver dag hele uka - Reidar Kulset fikk i helga Gofotfestivalens gammeldanspris 2018.

Gofot i helga
  • Kultur

I helga arrangeres den 15. Gofotfestivalen på Hell.

 
Stiller lånegaranti for Selbuskogen
  • Nyheter

Selbuskogen får 7,5 millioner mer å rutte med når Stjørdal kommune nå garanterer for lån.

Tidenes årsresultat for Stjørdal
  • Nyheter

Dersom de foreløpige tallene som ble lagt fram i kommunestyret torsdag kveld slår til, går Stjørdal med 80 millioner kroner i overskudd for 2017. Det er rekord.

Lanserte ny Leaf
  • Nyheter

Torsdag ble den nye modellen av el-bilen Nissan Leaf lansert hos Trio Bilsenter på Stjørdal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE