Kvislabakken behandles i kommunestyret

Akutt: SVs Anja Ristad vil ha gjennomslag for rådmannens opprinnelige forslag om å bygge et tilbygg til Kvislabakken skole på Stjørdal når saken skal behandles i kommunestyret torsdag. FOTO: Anne Gundersen

Rådmannens forslag om å bygge et tilbygg til Kvislabakken skole ble stemt ned i både komite levekår og i formannskapet. Nå skal situasjonen for Stjørdalskolen behandles i kommunestyret.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Situasjonen ved Kvislabakken skole beskrives som akutt.

– Det både ansatte og elever opplever i hverdagen er uholdbart. Det er så trangt at elevene må dele pulter i klasserommet, sier Anja Ristad (SV).

– Ikke bare fører dette til dårlig luft og generelt dårlige arbeidsforhold, men det skaper også konflikter at man nesten ikke kan snu seg uten å dulte borti medelever, forteller hun.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Stemt ned

Rådmannen fremmet et forslag om å reise et tilbygg på 350 kvadratmeter ved skolen for å avhjelpe problemene.

– Dette forslaget ble nedstemt både i komite levekår og i formannskapet, noe som kom overraskende på mange og som førte til et sterkt engasjement blant foreldrene.

Kritisk

Ristad sier at SV vil fremme et forslag om at rådmannens opprinnelige forslag nok en gang skal behandles, denne gangen i kommunestyret.

– Vi ser for oss at man kan bruke penger av kommunens fond. Dette er ment å brukes i krisesituasjoner. Dersom ikke situasjonen ved Kvislabakken kan kalles kritisk, så vet jeg ikke hva som kan beskrives slik, mener hun.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

– Men bremseren er det ingen som tenker på
  • Sport

Peder Persson lurer på hvorfor noen i hele tatt velger å satse på å bli bremser i 2-erbob.

Reidar ble hedret på Gofotfestivalen
  • Kultur

Over 5000 timer på scenen og dobbelt så mange timer på vegen, 50 år som gitarist og han er still going strong med syv orkester. Han kjører fra øvelse til øvelse nesten hver dag hele uka - Reidar Kulset fikk i helga Gofotfestivalens gammeldanspris 2018.

Gofot i helga
  • Kultur

I helga arrangeres den 15. Gofotfestivalen på Hell.

 
Stiller lånegaranti for Selbuskogen
  • Nyheter

Selbuskogen får 7,5 millioner mer å rutte med når Stjørdal kommune nå garanterer for lån.

Tidenes årsresultat for Stjørdal
  • Nyheter

Dersom de foreløpige tallene som ble lagt fram i kommunestyret torsdag kveld slår til, går Stjørdal med 80 millioner kroner i overskudd for 2017. Det er rekord.

Lanserte ny Leaf
  • Nyheter

Torsdag ble den nye modellen av el-bilen Nissan Leaf lansert hos Trio Bilsenter på Stjørdal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE