Kick-off for Carl Halck

I gang: Komponist Magnus Teigseth Morken, regissør Arnulf Haga og styreleder John Harald Brobak er glad for å være i gang med øving på stykket Carl Halck som i august skal spilles på Karlslyst gård i Hommelvik.

Denne helga har vært kick-off-helg for det dramatiske stykket Carl Halck i Hommelvik, og denne gangen vil musikalen bli mer dramatisk og spennende enn noen gang tidligere, sier regissør Arnulf Haga .

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.03.2018 kl 19:04

Nea Radio
Nea Radio

Vi har hatt en svært god start denne helga, med et svært motivert og engasjert ensemble. Rollene er utdelt og nå er vi i gang med en musikal som skal bli veldig bra etter hvert, sier en svært engasjert regissør Haga.

Saken fortsetter etter lydklippet

Foto: Sissel Moen

Nye skuespillere på plass

Carl Halck vil i år spilles av Torstein Fosmo, og har tidligere vært spilt av Lars Eggen. Maria Noor kjent fra Hålogaland teater og Sound of Music er med, i tillegg til at enkefru Halck i år spilles av Sigrid Vetleseter Bøe. Vi er også veldig glad for at en ung fremadstormende Hommelviking Pål Andrè Weisethaunet vil være med å bekle en av hovedrollene i stykket, forteller styreleder John Harald Brobak.

Beæret

Styreleder John Harald Brobak er beæret over at selveste Arnulf Haga har tatt på seg oppdraget med å løfte Hommelviks historie fram gjennom dramaet om Carl Halck.

Han er svært positiv til å gjøre vårt produkt til noe større og mektigere enn det har vært tidligere, og da må vi være med på hans tolkning og mulige endringer av dramaturgien, sier Brobak.

Endringer i regien

Rakel Sivertsen har skrevet manuset, og det vil ikke bli endringer i teksten, men endringer i regi har Arnulf Haga mulighet til å påvirke. Blant annet er en ny rolle skrevet inn i teksten, som er dauden som skal krype gjennom tunet for å ta med seg flere på sin vei.

Musikken er skrevet av Magnus Teigseth Morken og Torstein Fosmo, og skal i utgangspunktet beholdes slik den er, men det kan bli enkelte variasjoner innenfor det som allerede er laget for å tilpasses ny regi.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Siris Svale Band gir ut ny plate
  • Kultur

Men først er det konsert på Thomasgården.

Baker flatbrød og lemser i skoletimen

Valgfaget «Levende kulturarv» gir elever ved Selbu ungdomsskole mulighet til å lære mer om kulturarven gjennom praksis - blant annet ved å være med på slakting og ved å bake flatbrød.

Setter opp
  • Kultur

10. trinn ved Røros Skole er opptatt med forberedelser til et av vårens mange vakre eventyr.

 
– Som å bli tatt ut på landslaget

Ari Behn er beæret over å bli invitert til Kunst i Bergstaden.

Håper å få flere å danse salsa med

Da Ingunn Haugseggen flyttet hjem igjen til Røros savnet hun å danse salsa. Nå arrangerer hun kurs for å få flere interessert i dansen og for å få flere å danse med.

Holtaalske Skieløber Compagnie i Armfeldts skispor
  • Kultur

Går Bukkhammerrennet i full mundur.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE