Ingrid er stasjonstalent

Ingrid er stasjonstalent

Talent: Ingrid har vært en fantastisk ressurs for oss fra hun begynte her for seks år siden, sier daglig leder ved Circle K Hommelvik, Anne Bjørkli (t.h). Nå er Ingrid Bromseth uteksaminert fra Statoils eget talentprogram. FOTO: Anne Gundersen

Hvert år håndplukker Circle K ti personer til sin egen talentskole. En av dem som ble uteksaminert i år er Ingrid Bromseth fra Hommelvik.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.07.2017 kl 19:40

Ingrid Bromseth har jobbet ved det som nå er Circle K i Hommelvik i 6 år og for to år siden ble hun oppfordret til å søke på Circle Ks eget talentprogram for framtidige ledere i stasjonskjeden.

– Utdanningen går over to år og består av samlinger, forteller Ingrid.

– Det har vært utrolig lærerikt og spennende, sier talentet, som er en av ni personer som fullførte skoleløpet i år. Samtlige av de uteksaminerte er kvinner.

– Bensinstasjondrift har nok tradisjonelt vært mannstungt, men det har vært klart fra Circle Ks side at det nå satses på kvinner, sier Ingrid, som forklarer at kvinneandelen tros alt er tilfeldig.

– Det handler om kvalifiserte søkere og i år ble det slik.

Saken fortsetter under lydklippet

Ingrid Bromseth og Anne Bjørkli om Statoils talentprogram

Ressurs

Daglig leder ved Circle K Hommelvik, Anne Bjørkli, sier at Ingrid har vært en ressurs fra den dagen hun begynte i jobben.

– Hun er en fantastisk arbeidstaker, bestandig løsningsorientert og serviceinnstilt, sier Anne rørt og tilstår at hun håper Ingrid vil ta over stasjonsdrifta når den dagen kommer. Selv ønsker også Ingrid å drive sin egen stasjon.

– Og dette er jo stasjonen i mitt hjerte, så vi får se, smiler hun lurt.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Trenger flere bøssebærere
  • Nyheter

Søndag er det klart for årets TV-aksjon, men både Malvik og andre kommuner opplever en nedgang i hvor mange som melder seg frivillig til det som kalles årets viktigste søndagstur.

Nå skal ordfører og varaordfører vie borgerlig
  • Nyheter

Etter den nye kommuneloven trer i kraft, blir det ordførere, varaordførere og ander oppnevnte vigslere som skal smi ektepar i hymens lenker.

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

 
Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

Tråante - Samelandsmøtet 1917
  • Kultur

Foredrag på Rørosmuseet tirsdag kveld.

Storseier i siste hjemmekamp

Blink fortjent 6-1 mot Mosjøen, men det var varierende kvalitet på spillet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse