Ingrid er stasjonstalent

Ingrid er stasjonstalent

Talent: Ingrid har vært en fantastisk ressurs for oss fra hun begynte her for seks år siden, sier daglig leder ved Circle K Hommelvik, Anne Bjørkli (t.h). Nå er Ingrid Bromseth uteksaminert fra Statoils eget talentprogram. FOTO: Anne Gundersen

Hvert år håndplukker Circle K ti personer til sin egen talentskole. En av dem som ble uteksaminert i år er Ingrid Bromseth fra Hommelvik.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.07.2017 kl 19:40

Ingrid Bromseth har jobbet ved det som nå er Circle K i Hommelvik i 6 år og for to år siden ble hun oppfordret til å søke på Circle Ks eget talentprogram for framtidige ledere i stasjonskjeden.

– Utdanningen går over to år og består av samlinger, forteller Ingrid.

– Det har vært utrolig lærerikt og spennende, sier talentet, som er en av ni personer som fullførte skoleløpet i år. Samtlige av de uteksaminerte er kvinner.

– Bensinstasjondrift har nok tradisjonelt vært mannstungt, men det har vært klart fra Circle Ks side at det nå satses på kvinner, sier Ingrid, som forklarer at kvinneandelen tros alt er tilfeldig.

– Det handler om kvalifiserte søkere og i år ble det slik.

Saken fortsetter under lydklippet

Ingrid Bromseth og Anne Bjørkli om Statoils talentprogram

Ressurs

Daglig leder ved Circle K Hommelvik, Anne Bjørkli, sier at Ingrid har vært en ressurs fra den dagen hun begynte i jobben.

– Hun er en fantastisk arbeidstaker, bestandig løsningsorientert og serviceinnstilt, sier Anne rørt og tilstår at hun håper Ingrid vil ta over stasjonsdrifta når den dagen kommer. Selv ønsker også Ingrid å drive sin egen stasjon.

– Og dette er jo stasjonen i mitt hjerte, så vi får se, smiler hun lurt.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

– Bare nullutslipp er godt nok!
  • Leserbrev

SV fronter kjernesakene.

Imponert over Nea Radios lyttertall
  • Nyheter

Før helga kom nyheten om at Nea Radio øker sin daglige oppslutning. Nesten annenhver person i kjerneområdet hører nå på Nea Radio hver eneste dag. På ukentlig basis lytter nesten to av tre på Nea Radio. For rikskanalene går derimot lyttertallene ned. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen kommenter...

Passasjertallene ved Røros lufthavn går rett til værs
  • Nyheter

I juli reiste 1556 passasjerer over Røros lufthavn, en økning på hele 40,3 prosent målt mot samme periode i 2016.

 
Bussen kan bli dobbelt så dyr
  • Nyheter

Forslaget til en ny takst og sonestruktur mellom Nord- og Sør-Trøndelag kan gjøre en busstur mellom Malvik og Stjørdal dobbelt så dyr. – Dette virker mot regionreformens hensikt, mener ordfører i Malvik, Ingrid Aune.

Hommelvik havner i tysk guidebok
  • Kultur

Det var mange som lot seg imponere da Sommertoget kom til Hommelvik. Ikke minst en tysk reiseguideforfatter.

Imponert over Vikhammer Sør Vel
  • Nyheter

Mandag valgte formannskapet i Malvik å støtte Vikhammer Sør Vels søknad om kommunal garanti for å realisere ballbinge. Bingen vil få granulat av kokos og kork i stedet for tradisjonelt gummigranulat.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse