Gode søknader til Odd Håves minnefonds stipend

Stipend: I dag onsdag, går fristen ut for å søke om Odd Håves minnefonds stipend. – Vanskelig å velge, sier styreleder og sønn av Odd Håve, Joar Håve. FOTO: Anne Gundersen

I dag går fristen ut for å søke om Odd Håves minnefonds stipend. – Jobben med å velge kandidat blir vanskeligere for hvert år, sier styreleder Joar Håve.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

I dag går fristen ut for å søke om Odd Håves minnefonds stipend. Det er 15. gangen stipendet deles ut og i følge styreleder Joar Håve, som også er sønn av avdøde musiker og politiker Odd Håve, blir jobben med å plukke ut kandidat stadig vanskeligere.

– For hvert år blir både kandidatene og søknadene bedre, sier Håve.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Minnekonserter

Etter at Odd Håve døde, ble det arrangert minnekonserter i Stjørdal kino og aktører i næringslivet donerte penger slik at man kunne opprette minnefondet.

– Etter det har det kommet til penger fra både næringsliv og privatpersoner og nå kan vi altså tilby et stipend på hele 25 000 kroner til en ung og lovende musiker, forteller Håve.

Fint

Joar Håve sier at det er fint å kunne minnes faren på denne måten.

– For meg personlig er dette en veldig god måte å hedre pappa på.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Spilte for kommunestyret
  • Nyheter

Som vanlig åpnet kulturskolen kommunestyremøtet i Stjørdal. Nå var det Drømmestipendkandidat Ole Martin Rosvold Haugen som spilte flygelhorn for representantene.

Bluesfolket satser på ungdommen
  • Kultur

En torsdag i måneden arrangeres det Blues Jam på Stjørdal. Her kan hvem som helst bli med, men aller mest ønsker gamlegutta seg at yngre krefter kommer på banen.

Hva i alle dager er Kundalini yoga?
  • Kultur

I følge Suzannna Wastaway kan Kundalini yoga være nettopp det du har brukt for. Nå underviser hun på Stjørdal.

 
  • Nyheter

Med pelslue og frakk var det enkelte som syntes stjørdalsordfører Ivar Vigdenes lignet på Nord-Koreas president Kim Jong-un. Selv tar han det med et stort smil og har selv lagt ut et profilbilde på Facebook.

 Fant død mann i brannruiner
  • Nyheter

Krimteknikere har i dag funnet en død mann i ruinene etter boligbrannen i Stjørdal i går. Det melder Trønder-Avisa. De pårørende skal være informert.

Torgeir Anda er ny leder i Trøndelag Venstre
  • Nyheter

Malvik Venstres Torgeir Anda ble valgt som partiets leder i Trøndelag under fylkesårsmøtet i helga.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE