Bokstavlig talt siste innspurt før valget

Kamp på kniven: I forbindelse med Bilfæst Stjørdal og også med valgkampinnspurten lørdag, ble det arrangert politikerduell på Lånkebanen. Senterpartiets Rolf Berg vant knepet over Leif Eggen fra Venstre og på tredjelpass kom og FrPs Arild Gressetvold. Mellom dem står Ignacio Calderon (16) som er utvekslingstudent i Stjørdal og bor hos Leif Eggen. FOTO: Anne Gundersen

I helga var det både Bilfæst Stjørdal og innspurt i valgkampen. Så hvorfor ikke slå to fluer i ett smekk? Dermed ble det politikerduell på Lånkebanen!

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Det var ingenting å si på stemningen i Stjørdal lørdag. Ikke bare var det innspurt i valgkampen, men Bilfæst Stjørdal viste seg å bli en gedigen suksess. Arrangørene av festen bestemte seg for å utfordre kommunens ledende politikere til en duell på Lånkebanen og det var det mange som takket ja til .

Saken fortsetter under lydklippet

Leif Eggen, Ivar Vigdenes, Ole Hermod Sandvik og Rolf Berg om politikerløpet på Lånkebanen lørdag

Viktig

Etter å først havnet på delt førsteplass, tok Leif Eggen fra Venstre og Rolf Berg fra Senterpartiet en ekstra runde for å få kåret en endelig vinner. Seierherren ble Berg, som innrømmet at det nok ikke var første gang han foretok uvettig bilkjøring i mer eller mindre ordnede former. For Leif Eggen var det symbolske det viktigste.

– Venstre er et miljøparti men det er viktig å huske på at motorsporten har gjort mye for å utvikle bedre og mer miljøvennlige biler, mener Eggen.

Fanger opp

– Jeg skjønner godt at mange, kanskje særlig unge gutter, lar seg fascinere av motorsport og det er mange som har fått livene sine på rett kjøl etter å ha blitt tatt inn i dette unike og inkluderende miljøet, sier han.

Revers

Det gikk så som så med både ordfører og varaordfører, som skyldte på reversen da resultatene kom for en dag. Arild Gressetvold fra FrP, kom på en respektabel tredjeplass.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Ny prost i Stjørdal prosti på plass
  • Nyheter

Tidligere gateprest i Trondheim Bymisjon Jon Henrik Gulbrandsen er tilsatt som konstituert prost i Stjørdal prosti og har tatt over stafettpinnen etter Dagfinn Slungaard som gikk av med pensjon ved nyttår.

– Men bremseren er det ingen som tenker på
  • Sport

Peder Persson lurer på hvorfor noen i hele tatt velger å satse på å bli bremser i 2-erbob.

Reidar ble hedret på Gofotfestivalen
  • Kultur

Over 5000 timer på scenen og dobbelt så mange timer på vegen, 50 år som gitarist og han er still going strong med syv orkester. Han kjører fra øvelse til øvelse nesten hver dag hele uka - Reidar Kulset fikk i helga Gofotfestivalens gammeldanspris 2018.

 
Gofot i helga
  • Kultur

I helga arrangeres den 15. Gofotfestivalen på Hell.

Stiller lånegaranti for Selbuskogen
  • Nyheter

Selbuskogen får 7,5 millioner mer å rutte med når Stjørdal kommune nå garanterer for lån.

Tidenes årsresultat for Stjørdal
  • Nyheter

Dersom de foreløpige tallene som ble lagt fram i kommunestyret torsdag kveld slår til, går Stjørdal med 80 millioner kroner i overskudd for 2017. Det er rekord.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE