Bokstavlig talt siste innspurt før valget

Bokstavlig talt siste innspurt før valget

Kamp på kniven: I forbindelse med Bilfæst Stjørdal og også med valgkampinnspurten lørdag, ble det arrangert politikerduell på Lånkebanen. Senterpartiets Rolf Berg vant knepet over Leif Eggen fra Venstre og på tredjelpass kom og FrPs Arild Gressetvold. Mellom dem står Ignacio Calderon (16) som er utvekslingstudent i Stjørdal og bor hos Leif Eggen. FOTO: Anne Gundersen

I helga var det både Bilfæst Stjørdal og innspurt i valgkampen. Så hvorfor ikke slå to fluer i ett smekk? Dermed ble det politikerduell på Lånkebanen!

Det var ingenting å si på stemningen i Stjørdal lørdag. Ikke bare var det innspurt i valgkampen, men Bilfæst Stjørdal viste seg å bli en gedigen suksess. Arrangørene av festen bestemte seg for å utfordre kommunens ledende politikere til en duell på Lånkebanen og det var det mange som takket ja til .

Saken fortsetter under lydklippet

Leif Eggen, Ivar Vigdenes, Ole Hermod Sandvik og Rolf Berg om politikerløpet på Lånkebanen lørdag

Viktig

Etter å først havnet på delt førsteplass, tok Leif Eggen fra Venstre og Rolf Berg fra Senterpartiet en ekstra runde for å få kåret en endelig vinner. Seierherren ble Berg, som innrømmet at det nok ikke var første gang han foretok uvettig bilkjøring i mer eller mindre ordnede former. For Leif Eggen var det symbolske det viktigste.

– Venstre er et miljøparti men det er viktig å huske på at motorsporten har gjort mye for å utvikle bedre og mer miljøvennlige biler, mener Eggen.

Fanger opp

– Jeg skjønner godt at mange, kanskje særlig unge gutter, lar seg fascinere av motorsport og det er mange som har fått livene sine på rett kjøl etter å ha blitt tatt inn i dette unike og inkluderende miljøet, sier han.

Revers

Det gikk så som så med både ordfører og varaordfører, som skyldte på reversen da resultatene kom for en dag. Arild Gressetvold fra FrP, kom på en respektabel tredjeplass.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Svak økning av sykefraværet i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Ved utgangen av andre kvartal 2017 økte det legemeldte sykefraværet i Sør-Trøndelag fra 5 prosent i fjor til 5,1 prosent i år. Røros har det laveste sykefraværet i fylket.

Lars er ute av The Voice
  • Kultur

Lene Marlin valgte Olaves.

Riksantikvaren skryter av Tydal
  • Kultur

Både Bjugn og Folldal er blant de 18 kommunene som får toppkarakter fra Riksantikvaren for sitt arbeid med kulturminner. Tydal er en av kommunene med størst framgang i årets rangering.

 
Røros får Europas mest moderne bilparkering
  • Nyheter

24 norske flyplasser får i løpet av høsten Europas mest moderne bilparkering - en av dem er Røros lufthavn.

Åpning av Europeiske villreinregioner
  • Nyheter

Statssekretær i Klima- og miljødepartementet, Lars Andreas Lunde åpnet denne uka de to Europeiske villreinregionene i Norge. Hovedelementet er et verdiskapningsprogram som skal gi støtte til næringsutvikling knyttet til villrein.

Showene står i kø på Hell
  • Kultur

Høst og førjulstid er høysesong for show over hele landet. Også Scandic Hell Hotel har massevis å by på framover.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse